تولید سالانه ۴۳ هزار تن گوشت مرغ در استان اردبیل

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: سالانه در استان اردبیل ۴۳ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نوبخت اژدری، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: سالانه در استان اردبیل ۴۳ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود که از کشتار و عرضه و رعایت نکات بهداشتی و رعایت حقوق مصرف کنندگان در جایگاه ممتاز قرار دارد.

او بیان کرد: به طور میانگین می‌توان گفت که ماهانه در استان اردبیل ۳ هزار و ۵۸۰ تن گوشت سفید تولید می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در ادامه سخنان خود افزود: میزان مصرف گوشت مرغ در استان سالانه ۳۵ هزار و ۵۰۰ تن می‌باشد و مصرف ماهانه آن در استان ۲ هزار و ۹۶۴ تن می‌باشد.

اژدری تصریح کرد: از لحاظ جوجه ریزی استان اردبیل در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد به گونه‌ای که میانگین جوجه ریزی ماهانه در استان به ۲ میلیون و ۵۰ هزار قطعه می‌رسد.

او ادامه داد: در جریان سال گذشته برابر با ۲ میلیون قطعه بوده است که در جریان سال به میزان ۲۳۵ هزار قطعه جوجه یکروزه به افغانستان صادر شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: استان اردبیل سالانه علاوه برتامین گوشت سفید مورد نیاز خود سالانه ۷ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ نیز به دیگر استان‌های همجوار کشور صادر می‌کند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار