
در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
شش شرکت سود سهام عدالت را تاکنون واریز نکردند/ زمان واریز سود مشخص است؟
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، محمدابراهیم اعلمی آل آقا رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به روند روبه رشد توسعه فضای پژوهش و فناوری در استان، گفت: خوشبختانه در سالهای اخیر و به ویژه در یکسال گذشته نگاه مسئولین به این سمت سوق یافته که فضای دانش بنیان و فنآورانه در همه محافل علمی ما تقویت شود.
او بیان کرد: در شرایط فعلی کشور افزایش تعامل بین دانشگاه و جامعه و لزوم استفاده از ابزارها و روشهای مناسب برای رسیدن به این هدف یکی از مسائل مورد توجه در کشور و به تبع در استان کرمانشاه است.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه تاکید کرد: همه ما دانشگاهیان علاقمند رسیدن به این هدف هستیم، اما سختیها و دشواریهایی را نیز در مسیر تقویت ارتباط با جامعه و صنایع داریم که باید آنها را برطرف کنیم.
انتهای پیام/ز