افزایش ۱۰ درصدی برداشت محصولات سبزی و صیفی

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان تاکنون ۱۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،رضا امیری زاده، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان تاکنون ۱۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

امیری زاده افزود: تاکنون ۴۵۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی خارج از فصل از زمین‌های کشاورزی استان برداشت شده است.

او گفت: برداشت محصول سبزی و صیفی در هرمزگان از نیمه آبان آغاز شده است و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: گوجه فرنگی، پیاز، فلفل، خیار، بادمجان و هندوانه از جمله محصولات خارج از فصل هرمزگان است که در ۵۵ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی کشت می‌شود.

رضا امیری زاده گفت: ۵۰ درصد این محصولات به کشور‌های حوزه خلیج فارس، عراق و آسیای میانه صادر می‌شود.

امیری زاده پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصول برداشت شود.

او گفت: محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان در فصل سرد سال تامین کننده بازار سراسر کشور هستند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: محصول برداشت شده به استان‌های فارس، خوزستان، اصفهان، تهران و آذربایجان شرقی فرستاده می‌شود.

امیری زاده افزود: شهرستان‌های بندرعباس، میناب، رودان و پارسیان از مهمترین مناطق تولید محصول سبزی و صیفی خارج از فصل هستند.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.