کارشناس پیش‌بینی هوای استان اصفهان گفت: با توجه به ورود توده هوای سرد و کاهش دما از امروز تا صبح چهارشنبه در مناطق مرکزی و صنعتی به ویژه کلانشهر اصفهان غبار محلی و افزایش غلظت آلاینده‌هارا شاهد خواهیم بود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،زهرا سیدان کارشناس پیش‌بینی هوای استان اصفهان با اشاره به پایداری هوا در دو روز آینده، اظهار کرد: آسمان بسیاری از مناطق استان در این مدت صاف تا قسمتی ابری خواهد بود؛ همچنین با توجه به ورود توده هوای سرد و کاهش دما از امروز تا صبح چهارشنبه در مناطق مرکزی و صنعتی به ویژه کلانشهر اصفهان غبار محلی و افزایش غلظت آلاینده‌ها را شاهد خواهیم بود.

او با بیان اینکه سامانه ناپایدار بارش زایی از بعد از ظهر چهارشنبه وارد استان خواهد شد، افزود: فعالیت این سامانه ضعیف در غرب استان به صورت برف و باران است و تا صبح پنجشنبه همه مناطق استان اصفهان را فرامی گیرد.

کارشناس پیش‌بینی هوای استان اصفهان با اشاره به کاهش یک تا سه درجه‌ای دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده، گفت: چوپانان با دمای ۱۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر و بویین میاندشت با دمای ۱۷ درجه سانتی‌گراد زیر صفر به ترتیب گرمترین و سردترین مناطق استان پیش‌بینی می‌شود.

سیدان اضافه کرد: بیشینه دما در کلانشهر اصفهان امروز به ۱۱ درجه سانتی‌گراد بالای صفر و کمینه دما صبح فردا به سه درجه سانتی‌گراد زیر صفر می‌رسد.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.