کد خبر: ۷۲۱۴۵۸۰
گروه : قم » قم
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۲
۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۲
کد خبر : ۷۲۱۴۵۸۰
گروه : قم » قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: ادعای وجود سم در شیرهای پاستوریزه، نیازمند مستندات مهم از سوی آزمایشگاه‌های معتبر است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،محمدرضا قدیر،رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان قم که با حضور معاون استاندار در استانداری قم برگزار شد، گفت: متأسفانه موضوعی در برخی رسانه‌ها مطرح شده که سم آفلاتوکسین در مواد لبنی و شیر‌های پاستوریزه خوراکی وجود دارد، که این حرف کاملاً غیر منطقی و غیرواقعی است.

او تصریح کرد: تأیید ادعای وجود سم در شیر، نیازمند مستندات مهم از سوی آزمایشگاه‌های معتبر است و نمی‌توان بدون در نظر گرفتن این موارد، موضوعی را بیان کرد.

مصرف لبنیات در ایران یک پنجم دنیا است

محمد حضوری،متخصص تغذیه و معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم هم در این جلسه گفت: مصرف لبنیات در ایران یک پنجم مصرف لبنیات در دنیا است که با برخی اظهار نظر‌های غیرکارشناسی نباید این میزان مصرف را هم کمتر کرد.

او  تصریح کرد: عدم استفاده از مواد لبنی منجر به بروز مشکلات بسیاری برای انسان شده که ادعا‌های وجود سم آفلاتوکسین در شیر‌ها و مواد لبنی به کلی رد می‌شود.

همچنین معاون دامپزشکی استان قم در این جلسه گفت: از سال‌ها پیش پایش خوراک دامی در استان انجام می‌شود که با صراحت بیان می‌کنیم تا این لحظه هیچ گونه مشکلی در مواد خوراکی دام و مواد لبنی وجود ندارد.

انتهای پیام/ش

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر