کد خبر: ۷۲۲۰۰۶۹
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۱
۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۱
کد خبر : ۷۲۲۰۰۶۹

از ابتدای امسال، تولید گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری با افزایش ۳۷ درصدی همراه است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، الله‌کرم نصیری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری، از افزایش ۳۷ درصدی تولید گوشت مرغ در مرغداری‌های این استان نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.

او اظهار داشت: برای تأمین گوشت مرغ شب عید استان، بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شد.

نصیری افزود: بیش از ۴۶۰ هزار قطعه مرغ برای عرضه به بازار مصرف آماده شده است.

انتهای پیام/ن

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر