۱۴ / ۱۱ / ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۹
/
منابع خارجی دوشنبه ۱۴ / ۱۱ / ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۹ https://www.yjc.ir/00ULUE
شاه ‎بوف با نام علمی Bubo bubo، دارای بال‎هایی به طول ۶۸ سانتی ‎متر است و بزرگترین جغد‌ها به شمار می‌رود. پوشش تاریکی به این جغد‌های شبانه کمک می‌کند تا از شکارچیان در امان باشند و همچنین به راحتی برای حمله به طعمه‌ها بپردازند. این پرنده صبح خیلی زود و غروب به شکار می‌رود. معمولاً به‌صورت تنها در شکاف سنگ‌ها و درخت‌ها یا روی شاخه‌های درخت در محلی نزدیک به تنه درخت قائم می‌نشیند، یا در آشیانه متروک پرندگان شکاری زاد و ولد می‌کند. این تصاویر از محل زیست آن‌ها در اروپا، آسیا، آمریکای شمالی و آمریکای جنوبی گرفته شده است.
عضویت در کانال سروش عکس
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
mehdi
|
Lithuania
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۴
تمام این گونه های مختلف توی عکس ها، شاه گوش هستند؟
بعید می دونم
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
عضویت در کانال سروش عکس