در صورت برخورد با شخصی که ویروس کرونا دارد، چه کار کنیم؟

کارشناس آنفلوآنزای دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: بهداشت دست، اولین و مهمترین خط دفاع است.

در صورت برخورد با شخصی که ویروس کرونا دارد، چه کار کنیم؟به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،  پسندیده  کارشناس آنفلوآنزای دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه بعد از آخرین تماس نزدیک با فرد بیمار،  باید مراقب تعدادی از علائم بود، گفت: یکی از این علائم تب است، بطوریکه طی مدت مذکور دو بار در روز دمای بدن خود را چک کنید.

او سرفه، تنگی نفس یا مشکل در تنفس را از دیگر علائم بیان کرد که باید مراقب آن بود.

پسندیده افزود: لرز، درد بدن، گلودرد، سردرد، اسهال، تهوع، استفراغ، آبریزش بینی از دیگر علائمی است که در صورت انتقال ویروس  کرونا، در بدن بروز پیدا می‌کند.

او با بیان اینکه اگر به تب یا هر یک از علائم مذکور مبتلا بودید، سریع به مراکز درمانی مراجعه کنید، تصریح کرد: اگر علائم مذکور را ندارید، می‌توانید فعالیت‌های روزانه خود را ادامه دهید.

این مسئول در ارتباط با اینکه اگر در خانواده نیز فردی دچار ویروس کرونا شد، چه کار کنیم، توضیح داد: فقط افرادی در خانه باشند که حضورشان برای مراقبت از بیمار ضرروی است و سایر اعضای خانواده باید در محل دیگری حضور داشته باشند.

 پسندیده افزود: افراد سالخورده یا افراد مبتلا به بیماری مزمن قلب، ریه، کلیه و دیابت را از شخص بیمار دور کنید.

او تاکیدکرد: مطمئن باشید که فضا‌های مشترک در خانه از جریان هوای مطلوبی برخوردار است، دست‌ها را حداقل ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشوید، هنگام تماس با خون، ترشحات بدن مانند بزاق، خلط، استفراغ، ادرار یا اسهال بیمار، از دستمال و دستکش استفاده کنید.

کارشناس آنفلوآنزای دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: وسایل یک بار مصرف را بعد از استفاده دور بیندازید، هر روز سطحی مانند پیشخوان، میزکار، وسایل حمام، توالت، تلفن، تبلت  را تمیز کنید.

او ادامه داد: سطوح و لباس‌هایی که ممکن است خون یا ترشحات بدن روی آن ریخته باشد، ضدعفونی کنید، ماشین لباس شویی کاملا ضدعفونی شود، حین دست زدن به مواد آلوده از دستکش یک بار مصرف استفاده شود و دست‌ها بلافاصله بعد از برداشتن دست کش با آب و صابون شسته شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.