طرز تهیه شیرینی مشهدی خوشمزه

در گزارش زیر شما را با نحوه درست کردن شیرینی مشهدی خوشمزه آشنا می‌کنیم

طرز تهیه شیرینی مشهدی خوشمزهبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از شیرینی‌های سنتی کشور عزیزمون میتوان به شیرینی مشهدی اشاره کنیم که ترکیب ساده و آسونی داره. این شیرینی از دو لایه تشکیل شده است که با استفاده از مارمالا به هم متصل میشن، شما میتوانید از انواع مارماد میوه‌ای برای این شیرینی استفاده کنید که بسیار خوشمزه و پر طرفدار هست. در ادامه با نحوه درست کردن شیرینی مشهدی خوشمزه آشنا می‌شوید.

مواد اولیه لازم برای شیرینی مشهدی

پودر قند: ۱۰۰ گرم
روغن جامد: ۳۰۰ گرم
شربت بار یا عسل گرم: ۶۰ گرم
شیر: ۶۰ گرم
وانیل: مقداری
تخم مرغ: یک عدد
آرد: ۶۰۰ گرم
مارمالاد یا ژله مغزی: به مقدار لازم
پودر نارگیل و مغز پسته: به مقدار لازم (جهت تزیین)

طرز تهیه شیرینی مشهدی خومشزه

ابتدا روغن و پودر قند را بزنید تا نرم و سبک شود. به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. (نباید مواد را زیاد هم بزنید. در حد مخلوط شدن و یکدست شدن)

سپس آرد را افزوده و با قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل هم بزنید نه بیشتر. خمیر کمی حالت چسبنده دارد که با قرار گرفتن در یخچال از حالت چسبندگی خارج می‌شود. خمیر را داخل نایلون ریخته و در یخچال به مدت دو تا سه ساعت گذاشته تا خنک شود. سپس خمیر را مابین دو نایلون به ضخامت ۲ میلی متر باز کرده و کاتر بزنید. برای قالب زدن هم می‌توانید به مقدار خیلی کم آرد زیر خمیر بریزید (به مقدار خیلی کم).

در سینی خمیر کاتر زده شده چیده و با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر‌ها این زمان ممکن است تغییر کند باید کمی تغییر رنگ بدهد. بعد از خنک شدن مابین شیرینی‌ها مارمالاد گذاشته و رویش را با مغز پسته و پودر نارگیل تزیین نمایید. در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید.

نکات دستور شیرینی مشهدی

۱- این دستور بسیار راحت تهیه می‌شود و نکته خاصی ندارد. جز اینکه خمیر ورز داده نشود و فقط در حد مخلوط شدن جمع شود. اگر این خمیر را ورز دهید سریع به روغن می‌افتد و شیرینی بی کیفیت می‌شود.

۲- برای نگهداری این شیرینی می‌توان بیسکویت‌ها را آماده کرد و بدون مارمالاد میانی خیلی خوب و محفوظ بسته بندی کرد و در فریزر گذاشت. حداقل ۱۲ ساعت قبل از سرو باید مارمالاد یا مغزی را بین شیرینی‌ها گذاشته تا مارمالاد یا مغزی به خورد بیسکویت‌ها برود.

۳- با مارمالاد میانی هم می‌توان فریز کرد، ولی روش بالا بهتر است. از هر نوع مارمالاد دلخواه می‌توان استفاده کرد.

۴- شیرینی آلمانی معمولا دو سه روز بعد از پخت جاافتاده‌تر و خوشمزه‌تر می‌شود.

۵- دقت کنید که شیرینی مشهدی را به موقع از فر خارج کنید وگرنه خشک میشه.

۶- برای نگهداری حتما شیرینی‌ها را حتما در ظرف در بسته نگهداری کنید.

منبع: گل من و تو

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.