هشدار پلیس ،گول فروشنده های تورهای مسافرتی اینترنتی را نخورید

رئیس پلیس فتا به افرادی که می خواهند از طریق اینترنت بلیط مسافرتی خریداری کنند هشدار داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،سرهنگ "تورج کاظمی" رئیس پلیس فتا اظهار داشت: با توجه به ایام پایانی سال و استفبال شهروندان به سفر‌های نوروزی، بازار خرید و فروش بلیط و تور‌های مسافرتی پر رنگ‌تر از همیشه به چشم می‌خورد.
در همین راستا شرکت‌های مختلف گردشگری در حال تبلیغات وسیع و گسترده برای تور‌های مسافرتی خود هستند و افراد سودجو نیز از همین طریق به کلاهبرداری مشغول می‌شوند.

وی افزود: یکی از ترفند‌های کلاهبرداران در این زمینه فروش بلیط از طریق سایت‌های اینترنتی تقلبی و کانال‌های اجتماعی است، زیرا کاربران اینترنتی برای خرید بلیط به صورت اینترنتی نیاز دارند اطلاعات شخصی و بانکی خود را در درگاه مربوط ثبت کنند، از این رو کلاهبرداران با ساخت درگاه جعلی در شبکه‌های اجتماعی به تبلیغ‌ها فریبنده به راحتی کلاهبر داری می‌کنند.

رئیس پلیس فتا ادامه داد: افراد برای در امان ماندن از این گونه کلاهبرداری‌ها باید به آدرس صفحه در قسمت URL (آدرس بار) توجه کنند و به سایت‌هایی مراجعه کنند که از پروتکل https برای انتقال داده‌ها استفاده می‌کنند و از سایت‌های معتبر و دارای نماد اعتماد الکترونیک استفاده کنند.

وی گفت: یکی دیگر از ترفند‌های کلاهبرداران در این زمینه فروش بسته‌ها و تور‌های مسافرتی با قیمتی بسیار پایین ولی با وعده خدمات با کیفیت از طریق تبلیغات اینترنتی است که این امر در عمل محقق نشده و صرفاً برای اغفال مشتری بوده است و در این شرایط هنگامی که هموطنان در شهر‌های مسافرتی برای دریافت خدمات مراجعه می‌کنند متوجه می‌شوند که این تبلیغات کذب بوده و دچار مشکلات عدیده‌ای می‌شوند.

سرهنگ کاظمی اذعان داشت: این موضوع راجع به تور‌های خارج از کشور بیشتر خواهد بود از همین رو به تمام افردای که قصد عزیمت به کشور‌های توریستی خارج از کشور در تعطیلات نوروزی را دارند توصیه می‌شود تمام تور‌ها و خدمات آن‌ها را از مراکزی که مجوز‌های لازم در زمینه گردشگری دارند، تهیه کرده و حتماً در این مورد تحقیقات لازم را انجام و و پس از اطمینان اقدامبه خرید تور‌ها کنند.

وی گفت: شهروندان در مورد کارت‌های بانکی توجه داشته باشند حتما سامانه پیامکی و رمز پویای یک بار مصرف حساب خود را فعال کرده و در هنگام خرید با کارت بانکی دقت داشته باشند که حتماً خودشان کارت را کشیده و از صاحب مغازه بخواهند که اجازه دهند خودِ مشتری رمز را وارد کند و در صورت ناموفق بودن فرایند خرید در ابتدا رسید تراکنش ناموفق را دریافت و سپس با دستگاه دیگری کارت را کشیده و خرید را انجام دهند.

انتهای پیام/

برچسب ها: حوادث ، کلاهبرداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار