کد خبر: ۷۲۴۵۳۵۳
گروه : کردستان » سنندج
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۴
۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۴
کد خبر : ۷۲۴۵۳۵۳

مدیر صنایع غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان از تولید روزانه یک تن پنیر پیتزا در تنها کارخانه تولید پنیرغرب کشورخبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، امید سلیمی مدیر صنایع غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به اینکه روزانه ۱۵ تن شیر در این کارخانه تبدیل به پنیر می‌شود گفت پنیر‌های لاکتیکی و پیتزا تولیدی در این کارخانه به استان‌های کرمانشاه همدان و ارومیه صادر می‌شود

او گفت: در این کارخانه علاوه بر چرخاندن چرخ‌های تولید استان به زندگی ۱۶ خانواده دیگر هم رونق داده شده است.

طهماسبی مدیر عامل کارخانه هم با گلایه از عملکرد بانک‌ها به خاطر تاخیر در پرداخت تسهیلات گفت بزرگترین حمایت مسئولان از تولید کنندگان این است که سنگ‌های پیش پای تولید را بردارند.

انتهای پیام/ع

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر