کد خبر: ۷۲۴۶۳۷۵
گروه : البرز » کرج
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۸
۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۸
کد خبر : ۷۲۴۶۳۷۵
گروه : البرز » کرج

رئیس اتحادیه نانوایان کرج گفت: پایین بودن کیفیت نان اغلب به دلیل آرد آن است.

آرد کم کیفیت، دلیل وضعیت امروز نان‌های کرجنصیری، رئیس اتحادیه نانوایان کرج در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،با اشاره به این که نانوایان هیچ دخل و تصرفی در کیفیت آرد و مواد اولیه ندارند، گفت: علت این که بعضی همشهریان نان را می خرد و به منزل نرسیده شاهد تغییر رنگ و خشک شدن نان می‌شوند، کیفیت پایین آرد است.

رئیس اتحادیه نانوایان کرج با بیان این که به لحاظ کیفیت آرد در مضیقه هستیم، افزود: ارد را از یک کارخانه می‌خریم و کیفیت بسیار مطلوبی دارد اما وقتی دوباره برای خریدار به همان کارخانه مراجعه می‌کنیم متاسفانه کیفیت آرد افول کرده و یا حتی بوی نامطبوعی می‌دهد.

نصیری گفت: اغلب نانواها از این موضوع شکایت دارند ما نیز شکایت ان ها را پیگیری کرده ایم و حتی بعضاً متوجه وجود افزودنی های غیرمجاز در آرد می شویم.

رئیس اتحادیه نانوایان کرج افزود: بعضی نانوایی های سنگکی مدت‌ها پیش رو به تعطیلی بودند اما بسیاری از آن ها با تغییر کاربری به آزاد پز از تعطیل شدن پیشگیری کردند.

او افزود: مادام این که قیمت کارگر و سایر قیمت‌ها ثابت بماند، قیمت مصوب نان برای نانوایان راضی کننده است.

انتهای پیام/خ.خ

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر