طرز تهیه پیتزا ریحان

پیتزا ریحان بسیار ساده تهیه می‌شود و عطر و بوی خوبی دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پخت پیتزا در خانه بهترین روش است، زیرا این غذای خوشمزه سالم‌تر پخت می‌شود.

مواد لازم برای ۲ نفر
خمیر پیتزا یا نان باگت – ۲ عدد
ریحان شسته و پاک شده – ۲ فنجان
پنیر پارمسان – به میزان لازم
ماست – ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون – ۴ قاشق غذاخوری
ادویه دلخواه شامل نمک، فلفل -
به میزان دلخواه
برگ ریحان و گوجه فرنگی- برای تزیین

برگ‌های ریحان را به همراه روغن، ماست و ادویه و کمی پنیر رنده شده داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تاسس یکدست تهیه شود. نان باگت را از وسط با چاقو باز کنیدو داخل آن را خالی و با وردنه صاف کنید. می‌توانید به جای خمیر از نان باگت و هم نان‌های تریتای (گردکوچک) موجود در بازار استفاده کنید. روی آن را سس بمالیدو کمی ریحان خرد شده و بعد از آن پنیر پارمسان اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

این پیتزا بسیار ساده و راحت تهیه می‌شود و عطر وبوی خوبی دارد.

خواص ریحان
ریحان دارای خواص آرام بخشی است.
مقوی معده، روده و تقویت کننده قلب است.
ضد اسهال، بادشکن و ضد عفونی کننده دهان و دستگاه گوارش است.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.