۱۰۰ تا ۲۰۰ رشته فاقد متقاضی در دانشگاه علمی کاربردی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت : برای مهر سال آینده بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ رشته فاقد متقاضی را در این دانشگاه حذف می‌کنیم.

به  گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی بااشاره به ساماندهی مراکز علمی کاربردی کشور طی چند سال اخیر، گفت : سال ۱۳۹۴ حدود ۱۱۰۰ مرکز علمی کاربردی در کشور داشتیم که با ابلاغ دستورالعمل حذف مراکز دولتی و لزوم کیفی سازی این مراکز، تعداد آن‌ها تا سالجاری به ۶۲۰ مرکز کاهش یافته است.

او گفت : تاکید بر توقف توسعه کمی و توجه به توسعه کیفی در این دانشگاه باعث شده تا در طول چهار سال گذشته تنها ۳۰ مرکز جدید مربوط به بخش خصوصی و نهاد‌های نیمه دولتی مانند شهرداری و... داشته باشیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه از سطح بندی مراکز علمی کاربردی کشور در سالجاری به چهار سطح اشاره کرد و گفت: براساس این سطح بندی هیچکدام از مراکز علمی کاربردی کشور در سطح ممتاز یا درجه یک قرار نگرفتند.

او افزود: همچنین طبق سطح بندی که طی دو سال گذشته داشتیم، حدود ۲۰ مرکز برای دو سال متوالی جزو گروه سطح چهارم قرار گرفتند که با توجه به کیفیت پائین آن‌ها مجبور به حذفشان شدیم.

امید گفت: البته در این مدت ۲۰۰ مرکز علمی کاربردی کشور هم تلاش کردند و سطح خود را از سطح سه به سطح دو ارتقاء دادند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه تعداد کل دانشجویان مراکز علمی کاربردی کشور را در سالجاری بیش از ۲۵۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: برای مهر امسال ظرفیت پذیرش ۴۰۰ هزار دانشجوی جدید داشتیم که ۱۵۰ هزار نفر از این ظرفیت پر شد و ۷۰ درصد این ظرفیت خالی ماند.

او گفت: البته میزان پذیرش دانشجو در مراکز علمی کاربردی کشور برای سالجاری ۲۰ درصد بیشتر از سال گذشته بود.

او بااشاره به توجه به مهارت آموزی دانشجویان در مراکز علمی کاربردی کشور، گفت: طبق آخرین آماری که در اختیار داریم بیش از ۷۰ درصد از دانش آموختگان مراکز علمی کاربردی کشور شاغل شده‌اند که از این تعداد ۳۸ درصد شغل مرتبط با زمینه تحصیل خود را دارند.

امید به وجود ۸۰۰ رشته مهارتی در مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور هم اشاره کرد و گفت: توجه به مسئله کیفی سازی دانشگاه باعث شده تا تصمیم بگیریم برای مهر سال ۱۳۹۹ رشته‌هایی که متقاضی ندارند را حذف کنیم که حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ رشته را شامل می‌شود.

 رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: رشته‌هایی که قرار است برای سال تحصیلی سال آینده حذف شوند، بیشتر رشته‌هایی هستند که طی دو سال اخیر هیچ متقاضی نداشته‌اند.

او به ساماندهی مدرسین دانشگاه علمی کاربردی هم اشاره کرد و گفت: تا چند سال پیش حدود ۹۲ هزار مدرس در سطح مراکز علمی کاربردی کشور تدریس می‌کردند که در راستای کیفی سازی دانشگاه این تعداد را به ۳۵ هزار مدرس کاهش دادیم .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار