رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم:

کرونا با همکاری مردم قابل کنترل است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت:در صورت رعایت نکات بهداشتی کرونا قابل کنترل است و جای نگرانی نیست.

کرونا ویروس

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، با بیان این که در صورت رعایت نکات بهداشتی کرونا قابل کنترل است و جای نگرانی نیست، گفت: این بیماری چیزی نیست که قابل کنترل و درمان نباشد به شرطی که مسائل بهداشتی از جانب مردم رعایت شود.

او افزود: تیم پزشکی با جدیت در بیمارستان‌های در نظر گرفته شده از جمله کامکار و فرقانی آماده خدمت رسانی هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه مهمترین علائم این بیماری تب شدید و تنگی نفس است تاکید کرد: مردم در صورت مشاهده این علائم به بیمارستان مراجعه کنند و در صورت مشاهده علائم سرماخوردگی مراجعه به درمانگاه‌ها کفایت می‌کند.

 قدیر با بیان اینکه مهمترین راهکار در این شرایط حفظ آرامش، ایزوله خانگی است افزود: مردم تا حد ممکن در خانه بمانند و حتی در صورت تعطیلی مدارس از مسافرت خودداری کنند.

او گفت: مهمترین راه انتقال این ویروس از طریق دست است بنابراین باید دست‌ها مرتب با آب و صابون شسته شود.

 قدیر با بیان اینکه فقط افراد نزدیک به بیماران و کسانی که در مکان‌های شلوغ هستند به ماسک نیاز دارند تاکید کرد: همه افراد نیازی به ماسک ندارند، چرا که استفاده زیاد از ماسک خود باعث بیماری می‌شود.

او عنوان کرد: در حال حاضر آزمایش‌ها به صورت یک روزه در تهران انجام می‌شود و به دنبال این هستیم که آزمایش‌های کرونا را در قم انجام دهیم.

 قدیر گفت: مردم به شایعات فضای مجازی توجه نکنند قم هنوز وارد مرحله بحرانی نشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه تنها مرجع رسمی در این خصوص دانشگاه علوم پزشکی است بیان کرد: اخبار مربوطه نیز فقط از طریق رسانه ملی و رسانه‌های رسمی منتشر می‌شود.

 قدیر تاکید کرد: افراد مسن و سیگاری بیشتر در معرض هستند و کودکان و افراد جوان از احتمال ابتلای کمتری برخوردارند.

او گفت: علائم سرماخوردگی نشانه بروز و ابتلا به کرونا نیست.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
م
۰۰:۵۲ ۰۳ اسفند ۱۳۹۸
چین قرنطینه کرده هنوز نتونسته کنترل کنه. مردم باید به فکر کنترل اپیدمی باشن؟ اخه مگه میشه؟ پس ارگانها و نهادهای مرتبط چه کاره ان. اخه تو این کشور به چی امیدوار باشیم نمیدونم.