طرز تهیه خورش ترشی گورما

خورش ترشی گورما را می‌توان به عنوان یک وعده کامل نهار و یا شام سرو کرد. تعداد مواد اولیه این غذا بسیار اندک و به راحتی قابل تهیه می‌باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش ترشی گورما یا قرما یک غذای خوشمزه و اصیل اردبیل می‌باشد که با نام گرما نیز شناخته می‌شود. این غذا برعکس نامش غذای اصلی است و متعلق به شهر اردبیل می‌باشد. اگر شما به دنبال غذا‌های محلی اردبیل می‌باشید می‌توانید از این غذا استفاده کنید و آن را در منزل سرو کنید.

طرز تهیه خورش ترشی گورما

خورش ترشی گورما را می‌توان به عنوان یک وعده کامل نهار و یا شام سرو کرد. تعداد مواد اولیه این غذا بسیار اندک و به راحتی قابل تهیه می‌باشد. شاید در وهله اول مواد اولیه آن مشابه آبگوشت باشد، ولی طرز تهیه و طعم آن متفاوت است. لوبیا مورد استفاده در این غذا لوبیا چشم بلبلی می‌باشد. استفاده از این لوبیا باعث بخشیدن طعم لذیذ به غذا شده است. لوبیا به تنهایی می‌تواند پروتئین مورد نیاز بدنتان را در یک شبانه روز تامین کند، در نتیجه می‌توان از آن به عنوان یک منبع کامل پروتئینی استفاده کرد. پروتئین یک ماده غذایی ضروری برای بدن است و هر فردی در یک شبانه روز باید آن را مصرف کند تا زندگی سالمی داشته باشد. در نتیجه استفاده لوبیا در یک وعده‌ی غذایی می‌تواند این کار را برای شما انجام دهد. خورش ترشی گورما به دلیل داشتن لوبیا و گوشت سرشار از پروتئین و مواد مغذی برای بدن است. ما طبخ این غذا را به تمام افراد پیشنهاد می‌کنیم. اگر شما با این مواد اولیه غذا را درست کنید به راحتی می‌توانید برای ۳ تا ۴ نفر تدارک ببینید. اگر می‌خواهید طعم غذا عالی و خوشمزه شود می‌توانید از گوشت گوسفندی استفاده کنید.

به طور کلی گوشت گوسفندی بهترین گوشت برای انواع خورشت و غذا‌ها است، زیرا خواص فراوانی دارد و باعث سردی معده نمی‌شود. شما می‌توانید از این نکته به عنوان یک خاصیت استفاده کنید و برای داشتن غذا‌های سالم از مواد اولیه سالم و بدون زیان استفاده کنید. طعم این غذا کمی ترش و شیرین است و بیشتر افراد از این طعم استقبال می‌کنند، به همین دلیل شما می‌توانید برای پذیرایی از مهمانان از این غذا استفاده کنید و آن‌ها را با یک غذای محلی و خوشمزه سوپرایز کنید.

مواد لازم

پیاز داغ: ۳ قاشق سوپخوری
گوشت: ۳۰۰ گرم خورشی
آلوچه: ۱۵ عدد
لوبیا چشم بلبلی: یک دوم پیمانه
محلول زعفران: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل پخت

مرحله ۱

ابتدا پیاز‌ها را خلالی نازک و یکدست خرد کنید.

مرحله ۲

در ظرف مورد نظر ریخته و روی حرارت ملایم پیاز را سرخ کنید در حدی که پیاز عسلی خوشرنگ شود.

مرحله ۳

سپس کمی زرد چوبه به پیاز اضافه کنید.

مرحله ۴،

۳قاشق غذاخوری از پیاز‌ها را جدا کنید و برای تزیین کنار بگذارید.

مرحله ۵

سپس گوشت را به پیاز عسلی خوشرنگتان اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.

مرحله ۶،

۲ پیمانه آب اضافه کنید تا گوشت نیم پز شود.

مرحله ۷

لوبیا را که ازشب قبل خیسانده اید و آلوچه خورشتی را که شسته اید را اضافه کنید و بگذارید تا خورشت جا بیفتد.

مرحله ۸

در طول طبخ مواد اگه آب خورش کم بود به مقدار لازم آب جوش به خورشت اضافه کنید زیاد نه، چون خورشت باید نه رقیق و نه غلیظ باشد متوسط.

مرحله ۹

بعد از اینکه خورشت جا افتاد زعفران را اضافه کنید و اجازه بدهید خورشت ۵ دقیقه دیگر هم روی حرارت باشد

مرحله ۱۰

سپس از روی گاز برداشته و در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ عسلی که کنار گذاشتید تزیین کنید و با پلو نوش جان کنید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار