جشن پوریم یهودیان در واقع تلاشی است که آنان از قرون گذشته تاکنون در جهت حفظ و احیای سنت قتل عام و نسل کُشی انجام داده اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پوریم، کارناوال سنتی یهودیان که هر ساله در ۹ و ۱۰ مارس (۱۹ و ۲۰ اسفند) برگزار می‌شود؛ مراسمی که طی آن حتی فرقه‌های ارتدوکس یهودی نیز از اصول سفت و سخت خود اندکی کوتاه می‌آیند.

این مراسم مانند سایر تعطیلات یهودی براساس تقویم عبری (که براساس آن روز‌ها از غروب آفتاب شروع می‌شوند)، تنظیم شده است.

پوریم برگرفته از کلمه عبری «پور» به معنای قرعه، جشن موسوم به ایرانی کُشی که علاوه بر اراضی اشغالی در جوامع یهودی آمریکا و اروپا نیز برگزار می‌شود، پایه اش داستانی در «تورات» بوده و ستایش از «استر» زن یهودی است که با خیانت به «خشایارشاه»، پادشاه ایرانی سبب بروز خشونت مرگبار سه روزه‌ای می‌شود که طی آن ۷۰ هزار نفر از ایرانیان اعم از زنان و کودکان با بی رحمی کشته می‌شوند و اموالشان به غارت می‌رود.

در حالی که براساس روایت مذکور ۲۶ قرن از این قتل عام می‌گذرد، یهودیان همچنان آن نسل کُشی را با پوشیدن لباس‌هایی مانند شخصیت‌های داستان و بازی کردن نقش جنایتکاران این نسل کُشی، جشن می‌گیرند.

به گزارش هاآرتص، برگزاری رژه و لباس‌های فانتزی در این جشن عرفی است که یهودیان ایتالیایی قرن سیزدهم از همسایگان مسیحی خود در جشن‌های آن‌ها آموخته اند.

به گزارش ویک، چهار اصل مذهبی مورد نظر پوریم، شرکت در مراسم روخوانی داستان استر، زدن بر روی پای خود در هنگام ذکر نام یکی دیگر از شخصیت‌های داستان، دادن غذا و مصرف الکل در وعده غذایی جشن -به عنوان یکی از مشخصه‌های اصلی این مراسم- هستند.

شاید جالب باشد بدانید که میزان مستی از جمله بحث‌های مهمی است که خاخام‌های یهودی هنوز در مورد آن اختلاف نظر دارند.

به نظر می‌رسد نسل کُشی و قتل عام مردم عادی در میان یهودیان سنتی است که از گذشته تا به امروز ادامه دارد.

شکل مدرن پوریم قتل عام فلسطینیانی است که از شهر و خانه خود رانده شده و هدف شلیک نظامیان صهیونیست قرار می‌گیرند یا در محاصره به سختی زندگی می‌کنند.

منبع: میزان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
چگوارا
۲۰:۱۱ ۰۶ فروردين ۱۴۰۳
این حرامزادگان تاریخ چندین سابقه قتل و عام و نسل کشی های دسته جمعی دارند که پوریم مربوط به ایران زمین هستش و الان هم در غزه داریم میبینیم.
اما هولوکاست رو که تازه تعداد کشته هاشون به مراتب کمتر هستش و اغراق شده تو اعدادش رو کردن پیراهن عثمان و دارن از دنیا باج میگیرن.

الحق و الانصاف یکی از بهترین کارهای هیتلر سوزوندن اینا بود. اینا اگر نباشن کره زمین نفس میکشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۱ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
اینا همشون حرامزاده هستن که از کشتن انسانهای بی گناه لذت می‌برند یهودی های ایران هم این جشن رو دارن که باید به شدت برخورد بشه
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا حسینی
۱۷:۲۵ ۲۶ اسفند ۱۴۰۲
اقا یه جشن دیگه هم دارن که ایرانیا از زیر بخت النصر نجاتشون دادن جشن زپرت بود زاقارت بود چی بود ،اینا از دوره ی اسارت تا خیاتت واز پادویی تا الان با ما خوب نیستن چون ما دیدیم که بخت النصر چه کرده بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۰ ۰۲ بهمن ۱۴۰۲
عالی عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۰ ۲۷ آذر ۱۴۰۲
،♥️♥️♥️??????♥️♥️????
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۲ آذر ۱۴۰۲
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
مایکل
۱۷:۰۲ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
Eftezah????????
Iran (Islamic Republic of)
عرفان
۱۵:۲۷ ۱۵ آذر ۱۴۰۲
کاشکی
Germany
ناشناس
۱۸:۵۵ ۱۱ آذر ۱۴۰۲
خوب
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۲۱:۲۳ ۰۷ آذر ۱۴۰۲
خیلی خوب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۵ ۰۷ آذر ۱۴۰۲
خیلی بد



؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
جهنم است
Iran (Islamic Republic of)
امیررضا
۰۰:۳۵ ۱۳ آبان ۱۴۰۲
مثلاً مرغ عشق
Iran (Islamic Republic of)
امیر رضا حاتمی
۱۸:۳۱ ۰۷ آذر ۱۴۰۲
سلام خوبین منم امیر رضا هستم
Iran (Islamic Republic of)
Aydin
۱۵:۲۶ ۰۳ آبان ۱۴۰۲
صهیونیست یعنی خوک،خوک حیوان بی غیرت وبیعرضه ای است،هم کثیف وهم خبیث،بنابراین صهیونیستهاهمان خوکهای کثیف هستند ولی جامعه یهودازاینهاجداست.صهیونیستهاخونخوارترین جانوران امروزیندکه ان شاالله بزودی شاهدانقراض این وحوش باشیم
Iran (Islamic Republic of)
سپهر
۰۰:۳۸ ۲۷ مهر ۱۴۰۲
عالی
۱۲