دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه به وجود بیش از یک‌هزار و ۱۳۰ واحد صنعتی و تولیدی در استان اشاره و گفت : در حال حاضر ۷۰۰ واحد تولیدی مشغول به کار و مابقی راکد و تعطیل هستند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فرهاد مرزی دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت : امروز بسیاری از مردم از کار‌هایی که در بخش صنعت صورت می‌پذیرد، بی‌اطلاع هستند.

او گفت : یکی از عملکرد‌های ویژه خانه صنعت که در سال جدید که به‌نام سال جهش تولید توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شده، همراهی و همکاری با اصحاب رسانه خواهد بود، در حقیقت استفاده از خرد جمعی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه است.

دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه افزود: بر همین اساس خانه صنعت استان کرمانشاه آمادگی تشکیل اتاق فکر را دارد، خانه صنعت با تمام واحد‌هایی که در سطح استان هستند ارتباط دارد.

او احیا و راه‌اندازی واحد‌های صنایع کوچک که زیرمجموعه واحد‌های بزرگ هستند را یکی از هدف‌های اصلی خانه صنعت استان اعلام کرد و ادامه داد: حفظ اشتغال واحد‌های موجود و احیای واحد‌های نیمه‌راکد و یا تعطیل از دیگر اهداف ما طی سال‌جاری است.

مرزی ادامه داد: به مسؤولان پیشنهاد می‌دهیم به جای اینکه مجوز جدید به شخصی بدهیم که دوباره از بانک تسهیلات بگیرد، زمینی را بخرد و ساختمانی را احداث کند، واحد‌هایی که تقریبا راکد هستند و تعطیل شدند را دوباره احیاء کنند.

او گفت: پیشنهاد دیگر که در استانداری هم مطرح شده این است که بانک‌های عامل تعدادی از واحد‌هایی را که تملیک کرده‌اند با شرایط سهل‌تر و راحت‌تری و بدون بروکراسی اداری به متقاضیان تحویل دهند.

 مرزی،ادامه داد: بخشنامه‌های زیاد و قوانین دست و پاگیر در تامین اجتماعی، اداره مالیات و ارزش افزوده و حتی گمرکات باید برداشته شود.

این مسؤول افزود: سیستمی که بانک‌ها برای واگذاری دارند خیلی طولانی است و بروکراسی اداری هم خیلی زمان‌بر و طولانی است، لذا باید قانون بانک‌ها اصلاح شود تا واحد‌ها سریع‌تر به چرخه تولید برگردند.

او گفت: اگر بانک واحد تولیدی را تملیک کرده و تمایلی به واگذاری ندارد خود بانک، آن را در شرکت اقماری که دارند، احیا کنند و به چرخه تولید بازگردانند، ما پیشنهاد و راهکار را برای بازگشت واحد‌های راکد و نیمه‌فعال به چرخه تولید را می‌دهیم.

مرزی به وجود بیش از یک‌هزار و ۱۳۰ واحد صنعتی و تولیدی در استان اشاره و گفت: در حال حاضر ۷۰۰ واحد تولیدی مشغول به کار و مابقی راکد و تعطیل هستند، این‌ها سرمایه‌های ملی کشور محسوب می‌شوند و نباید راکد باشند باید به چرخه تولید برگردند.

دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه افزود:ما نباید فقط حرف بزنیم، بلکه باید به آن عمل کنیم رسانه باید کمک کند و اطلاع‌رسانی‌ها انجام شود.

ادامه داد: در سال جهش تولید اگر مطالبه‌گر نباشیم در پایان سال هیچ تغییری شکل نمی‌گیرد؛ مردم خواسته‌های خود را بگویند و مسؤولان باید گوش بدهند و آن‌ها را اجرایی کنند.

مرزی یادآور شد: صنعتگران استان آمادگی این را دارند که نسبت به سال جهش تولید حرکت مطلوبی را انجام دهند در مدت ۱۵ روز ۱۱ واحد خط تولیدی خود را برای تولید محصولات بهداشتی تغییر دادند با ظرفیت خط خود را چند برابر کردند، در استان تولید کننده نداشتیم، اما در حال حاضر تولید کننده ماسک هستیم اگر برای صنعتگران زمینه تولید فراهم شود و بازار فروش هم پیدا شود قطعا رزمندگان خوبی خواهیم بود.

او گفت: صنعتگران ما دائما در حال آماده‌باش هستند، اگر مشکلی پیش بیاد علاوه بر تلاش برای رفع مشکل، تولید را تعطیل نمی‌کنند، اما در کشور‌های دیگر صنعتگران در یک آسودگی کامل به سر می‌برند و دائما به فکر تولید هستند و دغدغه دیگری ندارند.

معاون اطلاعات و اخبار صدا و سیمای مرکز کرمانشاه افزود: رسانه گا‌ها کار‌هایی انجام می‌دهد که در تقابل با سیاست‌های پایدار استان است.

روزبه حاجی‌زاده ادامه داد: رسانه در بعضی موارد می‌خواهد مطالبه‌ای و یا آسیبی را مطرح کند، اما طرح این موضوع در سطح کلان سبب می‌شود که نه تنها کمکی به استان نشود، بلکه آسیب بسیار جدی هم به استان وارد شود.

او با بیان اینکه به دنبال همسویی و هم‌افزایی بین رسانه و صنعت هستیم، گفت: همین که مسیر خود را مشخص کنیم اشتباهات به میزان قابل توجه‌ایی کاهش پیدا می‌کند و اینگونه است که با کمک مجموعه صنعت و تمامی مجموعه‌های استان می‌توانیم در بخش تولید نقش‌آفرینی داشته باشیم.

حاجی‌زاده ادامه داد: باید جلسات تخصیصی را با صاحب‌نظران، اهل فن، نخبگان، تیم‌های دانشگاهی برگزار کنیم و از آن‌ها بخواهیم فرآیند تولید را آنالیز کنند با این عملکرد نقطه فرآیند و موانع مشخص می‌شود.

این مسؤول گفت: اگر هدفگذاری ما برای جهش تولید است باید همه ارکان دخیل در زمینه تولید تقویت شود..

او افزود: نگاه ما باید به سمت تراز پرداختی صادراتی باشد تا حداقل درآمدسرانه مردم و رونق تولید را افزایش دهد، بنابراین لازم است به سمت تولید برویم و اگر این کار را نکنیم چالش‌هایی که وجود دارد به ابر چالش تبدیل می‌شود .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.