طرز تهیه شیرینی قهوه

در این مطلب دستورالعمل تهیه شیرینی قهوه را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

طرز تهیه شیرینی قهوهبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی قهوه شیرینی ترد و خوشمزه ای است و ظاهر جالبی دارد و برای پذیرایی مناسب است به همین دلیل در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه آن را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

مواد لازم:
کره ۹۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر قند ۵۵ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قهوه فوری ۱/۵ قاشق مرباخوری
آب داغ ۱ قاشق مرباخوری
آرد سفید ۲۳۵ گرم

طرز تهیه:

پودر قهوه را با آب داغ مخلوط کرده و می‌گذاریم تا کمی سرد شود. کره، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه می‌زنیم، زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه و با همزن می‌زنیم (وقتی اولی جذب مواد شد دومین زرده را اضافه می‌کنیم) قهوه سرد شده را به مخلوط می‌افزاییم.

آرد الک شده را کم کم اضافه و با دست هم می‌زنیم تا خمیری بدست بیاید (دو قاشق از آرد را کنار گذاشته و در زمان ورز دادن به خورد خمیر می‌دهیم) سطح صافی را آردپاشی کرده و روی آن خمیر را ورز می‌دهیم تا نرم شود.

سپس بین دو کیسه نایلون خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر پهن می‌کنیم و با کاتر گرد شیرینی‌ها را برش زده و در سینی فر چرب شده می‌چینیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم. وقتی زیر شیرینی قهوه کمی طلایی شد، شیرینی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی جدا می‌کنیم و به ظرف مورد نظر منتقل می‌نماییم.

نکته: برای راحتی کار می‌توان داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی‌ها روی آن قرار بدهیم.

منبع: chibokhorim.ir
انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.