در گزارش زیر طرز تهیه نوعی یتیمچه را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر طرز تهیه طباخ روحو نوعی یتیمچه را آموزش می‌دهیم.

طباخ روحو + طرز تهیه

مواد لازم

پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط – گوشت تکه شده ۵۰۰ گرم – بادمجان و کدو ۱ کیلو – نخود پخته شده ۵/۱ لیوان –رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری – سیر رنده شده ۱ قاشق غذاخوری – نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری – نمک و ادویه و آبلیمو به مقدار لازم – روغن به مقدار لازم

چگونگی تهیه

کمی روغن در قابلمه بریزید پیاز را به آن اضافه می‌کنیم کمی تفت می‌دهیم سپس گوشت را به آن اضافه کنید کمی تفت دهید بادمجان‌ها را یک خط در میان پوست کنده و به شکل حلقه‌ای برش دهید کدو را بدون آنکه پوست بگیرید مانند بادمجان‌ها حلقه‌ای ببرید گوجه فرنگی‌ها را پوست کنده و به شکل حلقه‌ای برش دهید و همراه نخود پخته شده به شکل طبقه‌ای روی گوشت بریزید دو قاشق رب گوجه فرنگی را کمی در آب حل کنید روی مواد بریزید کمی آب اضافه کنید بطوریکه روی مواد را بگیرد. ابتدا حرارت را زیاد کنید وقتی غذا جوشید حرارت را ملایم کنید و بگذارید آهسته غذا پخته و جا بیفتد، ۱۰ دقیقه قبل از اتمام پخت سیر و نعنا را اضافه کنید این غذا را می‌توان با برنج یا بدون برنج صرف کرد. در صورتیکه بدون برنج صرف می‌کنید بگذارید آب آن بیشتر کشیده شود و به شکل خوراک شود.

منبع: محشر

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار