راه اندازی ۱۸ کارگاه تولید ماسک در کردستان

در حال حاضر ۱۸ کارگاه تولید ماسک با ظرفیت تولید روزانه ۲۰ هزار ماسک در کردستان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، رشید قربانی صبح امروز در مراسم نمادین نمادین تقدیر از مراقبین و مدافعین سلامت و مصاحبه با خبرنگار صدا و سیمای مرکز استان با تبریک هفته سلامت، به تشریح فعالیت و اقدامات آموزش و پرورش استان به این مناسبت پرداخت و از تلاش و زحمات مدافعان سلامت تقدیر و تشکر کرد.

تعلیم و تربیت زیستی و بدنی یکی از ساحت‌های ششگانه سند تحول است

قربانی با اشاره به ساحت‌های شش گانه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: تعلیم و تربیت زیستی و بدنی یکی از ساحت‌های مهم سند تحول است و توجه به سلامت دانش آموزان یکی از وظایف و رسالت‌های اصلی آموزش و پرورش است.

او با بیان اینکه سلامت همواره یکی از اولویت‌های زندگی انسان‌ها بوده است؛ خاطرنشان کرد: از میان هفت شاخص توسعه یافتگی جوامع، سلامت را به عنوان یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی در نظر می‌گیرند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان افزود: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش همواره به مقوله سلامت بسیار توجه شده و سلامتی دانش آموزان از با اهمیت‌ترین مسائل در مدارس می‌باشد.

قربانی با بیان اینکه وجه غالب فعالیت‌های آموزش و پرورش در تعطیلی مدارس به واسطه بیماری کرونا در حوزه آموزشی و درسی بوده است؛ گفت: سایر بخش‌ها و حوزه‌ها نیز با توجه به ماهیت فعالیت و شرایط موجود، نهایت تلاش خود را در نقش آفرینی و اثر گذاری در بحران ایجاد شده را داشته اند.

راه اندازی کمپین سفیران سلامت با شعار «نه به سفر، نه به دید و بازدید، در خانه می‌مانیم»

وی حوزه سلامت و بهداشت را از جمله بخش‌های فعال و پویا در این زمینه دانست و گفت: در این حوزه و در اواسط اسفندماه ۹۸ با راه اندازی کمپین (نه به سفر، نه به دید و بازدید، در خانه می‌مانیم) تلاش شد از ظرفیت دانش آموزان در قالب طرح سفیران سلامت دانش آموزی جهت فرهنگ سازی و اقناع خانواده‌ها در جهت ماندن در خانه به عنوان بهترین راهکار مقابله با کرونا بهره برده شود.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان افزود: در این طرح دانش آموزان با بارگذاری آثار خود در قالب شعر، نقاشی، دکلمه، دل نوشته، کلیپ و .. در اپلیکیشن مرتبط با کمیپن در این زمینه به اندازه وسع خود نقش آفرینی نمودند که در این زمینه بالغ بر ۱۰ هزار اثر توسط دانش آموزان کردستانی خلق شده است.

وی ادامه داد: همچنین مراقبین سلامت از طریق شبکه‌های مجازی تلاش کرده اند با تهیه کلیپ و فیلم‌های آموزشی راهکار‌های پیشگیری از کرونا را به دانش آموزان و سایر افراد خانواده‌ها آموزش دهند.

شرکت ۲۰ هزار نفر از فرهنگیان استان در دوره آموزشی غیر حضوری با عنوان پیشگیری از بیماری‌های تنفسی

قربانی از برگزاری یک دوره آموزشی هشت ساعته با عنوان «راه‌های مقابله با بیماری‌های تنفسی» با شرکت قریب به ۲۰ هزار نفر از فرهنگیان استان خبر داد و گفت: با مساعدت وزارت متبوع اعتباری جهت آماده سازی مدارس و انجام ضدعفونی و گندزدایی مدارس در زمان بازگشایی اعتباری در حدود ۲ میلیارد تومان به شهرستان‌ها و مناطق تخصیص یافته است تا به محض فراهم شدن شرایط بازگشایی تمام مدارس جهت حفظ سلامتی دانش آموزان و همکاران ضدعفونی شوند.

راه اندازی ۱۸ کارگاه تولید ماسک با ظرفیت تولید روزانه ۲۰ هزار ماسک

وی همچنین از راه اندازی ۱۸ کارگاه تولید ماسک با استفاده از ظرفیت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و با همکاری سپاه محترم بیت المقدس استان خبر داد و گفت: روزانه بیش از ۲۰ هزار ماسک در این کارگاه‌ها تولید و ماسک‌های تولید شده به صورت رایگان در میان اقشار بی بضاعت و محروم توزیع می‌شود.

به گفته این مقام مسئول همچنین در راستای تامین و حفظ سلامتی کارکنان اداری ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق بالغ بر ۲۵۰۰ لیتر مایع ضدعفونی کننده، ۴۰۰۰ هزار جفت دستکش و ۵۰۰۰ عدد ماسک تهیه و توزیع شده است.

تشریح برنامه‌های آموزش و پرورش استان به مناسبت هفته سلامت در سال جاری

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های هفته سلامت اشاره کرد و گفت: برنام‌های این هفته در آموزش و پرورش با شعار «حمایت همگانی از مدافعان سلامت» برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال برنامه‌های گرامیداشت هفته سلامت، به دلیل شرایط ناشی از شیوع کرونا، به شکل متفاوتی برگزار خواهد شد؛ گفت: در این هفته مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق با حضور در درب منازل از مراقبین سلامت و دانش آموزان برتر کمپین (نه به سفر و نه به دید و بازدید، در خانه می‌مانیم) تجلیل خواهند کرد.

وی غربالگری کارکنان اداری آموزش و پرورش در سطح مناطق ۱۶ گانه با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر را از دیگر برنامه‌های حوزه سلامت آموزش و پرورش استان در هفته سلامت عنوان کرد و گفت: با تقدیم آثار نقاشی، شعر و دلنوشته دانش آموزان از زحمات کادر پزشکی درمانی بیمارستان‌ها تقدیر به عمل خواهد آمد.

قربانی ابلاغ فراخوان جشنواره مختص دانش آموزان با هدف خلق آثار با موضوعیت بهداشت محیط در خانه سالم، بهداشت دهان و دندان در خانه سالم، تغذیه متعادل در خانه سالم، ایمنی در خانه سالم و تحرک بدنی در خانه سالم را از دیگر برنامه‌های هفته سلامت دانست.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح اهم برنامه‌ها و طرح‌های حوزه سلامت و بهداشت پرداخت و گفت: در طول سال تحصیلی، حوزه سلامت و بهداشت با ۱۶ برنامه و با هدف کلان تامین و حفظ سلامتی جسمی و روحی روانی دانش آموزان تلاش کرده با آموزش، دانش آموزان در دو بخش بهداشت فردی و عمومی توانمند شوند و سواد سلامت آنان نیز ارتقا یابد.

وی اجرای طرح‌های مهمی، چون سفیران سلامت دانش آموزی با پوشش بیش از ۴۲ هزار نفر از دانش آموزان، طرح بهداشت دهان و دندان با پوشش تمام دانش آموزان مقطع ابتدایی و دانش آموزان پایه هفتم، طرح ارتقای سلامت نوجوانی ویژه دانش آموزان مدارس شبانه روزی، طرح آهن یاری و مکمل یاری مختص دانش آموزان دختر متوسطه اول و دوم، طرح مدارس مروج، نظارت بر بوفه مدارس را از مهم‌ترین طرح‌های اجرایی در حوزه سلامت آموزش و پرورش استان کردستان برشمرد که با زحمات قریب به ۲۰۰ نفر از مراقبین سلامت در سطح مدارس اجرا می‌شود.

قربانی با بیان اینکه در راستای توانمندسازی و آموزش مراقبین سلامت در سال ۹۸، ۴ هزار و ۲۰۰ نفر ساعت دوره آموزش ضمن خدمت آموزش در سطح استان برگزار شده است؛ از تعامل و همکاری بخش‌های برون سازمانی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی با آموزش و پرورش تقدیر و تشکر کرد.

لازم به ذکر است؛ در ادامه یکی از مراقبین سلامت به نمایندگی از مراقبان سلامت به بیان مسائل و مشکلات این حوزه در سطح مدارس استان پرداخت.

گفتنی است؛ با توجه به شرایط حاکم بر جامعه به دلیل بیماری کرونا در سال جاری امکان برگزاری مراسم تقدیر از زحمات یک ساله مراقبین سلامت به صورت تجمعی وجود ندارد، اما طی هفته سلامت به صورت نمادین از تعدادی از این همکاران تقدیر می‌شود که صبح امروز با حضور مدیرکل آموزش و پرورش از چند نفر از مراقبین سلامت در مدارس تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.