مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری درباره پرداخت بیمه بیکاری و شروط تعیین شده برای بیمه‌شدگان توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود بابایی مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: هر فردی شاغلی که مشمول قانون کار ،قانون بیمه و قانون بیمه بیکاری باشد و در حال حاضر به صورت غیر ارادی بیکار شده باشد می‌تواند ظرف ۳۰ روز به ادارات محله کار خود مراجعه کند.

بابایی گفت: با توجه به گستردگی و شیوع بیماری کرونا و به جهت پیشگیری از آن در عرض ۵۰ ساعت سامانه‌ای برای جمع آوری اطلاعات بیکار شدگان و پرداخت بیمه بیکاری طراحی شد.

او با بیان اینکه دسترسی به بانک اطلاعات همه بیمه شدگان با همکاری سازمان تامین اجتماعی انجام شد، گفت: اطلاعات ۷ میلیون و ۱۳۳ هزار نفر برای پیگیری و درخواست بیمه بیکاری در سامانه قرار گرفت.

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری افزود: افرادی که مشمول قانون کار نباشند و سه درصد از حق بیمه خود را پرداخت نکرده باشند مشمول پرداخت بیمه‌بیکاری نخواهند بود.

او با بیان اینکه اطلاعات کارگاه و اطلاعات شخصی افراد در سامانه توسط فرد بارگذاری شده، افزود: بر اساس دستورالعمل و شیوه سازمان تامین اجتماعی، بعد از آن که ثبت نام بانک اطلاعاتی پایش بیمه‌ای را انجام داد و اطلاعات افراد را به اداره کل استان‌ها و مراکز ارسال کرد  بر اساس همین می توان ۱۰ رسته شغلی مشمولان مشخص کرد.

بابایی با بیان اینکه بعد از نهایی شدن کار مشمولان به بانک‌های عامل تحت حمایت وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی ارجاع خواهد شد ادامه داد: مبلغ بیمه بیکاری پرداخت شده باید به تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا برسد و بعد از آن با تخصیص اعتبارات از سوی سازمان برنامه و بودجه بیمه بیکاری پرداخت شود.

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری ادامه داد: افرادی که از ۲۳ اسفند تا پایان ۱۵ فروردین ماه در سامانه ثبت نام کردند پیامکی را در غالب این که مشمول بیمه بیکاری هستند یا خیر دریافت کردند همچنین اگر بعد از تاریخ ۱۵ فروردین ماه ثبت نام کردند باید منتظر دریافت پیامک باشند.

او با بیان اینکه دیروز در جلسه ستاد مبارزه با کرونا مبلغ تعیین شده بیمه بیکاری مطرح شد، اما به نتیجه نرسید امیدواریم در جلسه هفته آینده بتوانیم مبلغ را در قانون نهایی کنیم، گفت: اگر مدارس غیرانتفاعی و آموزشگاه‌های زبان شهریه را از خانواده‌ها دریافت کرده باشند مشمول قانون بیمه بیکاری نیستند چرا که باید آموزش خود را به صورت مجازی برگزار کنند و کارفرما باید حقوق آن‌ها را مطابق قبل پرداخت کند.

بابایی ادامه داد: مشاغلی که متاثر از کرونا نبودند و بیکار شدند باید به مراکز کاریابی مراجعه کنند و مشکل خود را در مراکز حل کند چراکه سامانه تمرکزش بر مشاغل بیکار شده متاثر برکرونا است.

او با بیان اینکه در ماده ۷ قانون بیمه‌بیکاری جدولی مشخص شده است که بر مبنای آن افراد مجرد تا ۳۶ ماه و افراد متاهل تا ۵۰ ماه می‌توانند از بیمه بیکاری برخوردار شوند، تصریح کرد: اگر کارفرما لیست بیمه دی ماه ۹۸ کارگر را ارسال کرده باشد و کد بیمه و کد کارگاه در آن قید شده باشد پرداخت بیمه بیکاری از ابتدای فروردین ماه محاسبه می‌شود.

مدیرکل حمایت از مشاغل به بیمه بیکاری گفت: افرادی که به هر دلیلی بیمه نیستند را نمی توانیم مشمول بیمه‌بیکاری قرار دهیم.

او بیان کرد: مشاغل آزادی که شامل بیمه نیستند و در جریان کرونا بیکار شدن دولت پیش بینی‌هایی را در خصوص پرداخت وام‌های یک تا دو میلیونی وقف پرداخت‌های کمک معیشتی برای آن‌ها در نظر گرفته است.

بابایی با بیان اینکه رستوران‌ها نیز از رسته‌های دهگانه مشاغل پر خطر در زمان کرونا هستند و بیمه بیکاری به آن‌ها پرداخت خواهد شد، گفت: برای افرادی که قبلا از بیمه بیکاری خود استفاده کردند ۵۵ درصد معدل آخر بیمه پردازی را به ازای هر فرد تحت تکفل در نظر می‌گیرند همچنین برای ۴ نفر از افراد تحت تکفل بیمه بیکاری پرداخت می‌شود.

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری گفت رانندگان تاکسی که به صورت کارگری برای فرد دیگری کار می‌کنند می‌توانند از طریق ادارات محل زندگی خود پیگیر پرداخت بیمه بیکاری خود باشند.

او ادامه داد:، اما اگر رانندگان تاکسی مشمول بیمه رانندگان تاکسی هستند مشمول قانون کار نمی‌شوند و ما نمی‌توانیم نسبت به آن‌ها اقدام انجام دهیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۴:۲۶ ۱۰ خرداد ۱۳۹۹
از امروز تا اخر هفته رو واسه ی عده پرداخت میکنن
Iran (Islamic Republic of)
مصطفی‌گل‌محمدی
۲۳:۵۷ ۰۴ خرداد ۱۳۹۹
سلام‌چرا‌هنوز‌جواب‌در‌خواست‌بیمه‌ببکاری‌ما‌هنوز‌نیامده‌‌است‌به‌خدا‌ما‌به‌این‌حقوق‌ببمه‌بیکاری‌احتیاج‌داریم‌کی‌حقوق‌ماه‌فروردین۹۹را‌پرداخت‌می‌کنید‌یا‌باید‌به‌کجا‌مراجعه‌کنیم‌ایا‌به‌ما‌تعلق‌میگرد‌یا‌نه
Iran (Islamic Republic of)
کارگر خسته
۱۸:۲۶ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
من ثبت نام کرده بودم۱۱فروردین تا الآنم منتظر بودم ۱ماه پیش پیام اومد که فعلا به ادارات مراجعه نکنید ب علت شیوع کرونا ولی اصلا نگفتن که به بنده تعلق نمیگیره!حالا با توجه به این خبر به من تعلق نمیگیره و نمی دونن چرا؟؟؟ در صورتی که من ۳ماه بیکارم و جزو گروه های دریافت کنندس شرکتی که در آن کار میکنم حرفم اینه بعد این همه تبلیغات دولت و چشم انتظاری ما تازه فهمیدم که سه ماه امیدواری الکی دادن به ما نمی‌دونم این پیام رو منتشر می کنید یا نه ولی متاسفم برای دولت و این سیستم که من رو بعد این همه چشم انتظاری بدون دلیل، حذف کردن اونوقت تو مناسبت ها هزار تا توقع از جوانان دارن....
France
مهرداد
۱۴:۵۱ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام و وقتتون بخیر
تورو خدا پس کی قراره جواب بدن اداره کار که میگه منتظر باشید پیامک بیاد از اول فروردینم فقط یه پیامک کد رهگیری اومده هیچی به هیچی
بخدا درگه کسی نمونده که ازش قرض بگیرم برای امرار معاش خونوادم. پیگیری کنید لطفا خدا رو خوش نمیاد به قول دوستمون واسه تاخیر واریز حق بیمه جریمه میگیرن ولی الان اصلا نگاهی هم نمیکنن
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۰۹:۰۳ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
همش الکی بیمه بیکاری کرونا پرداخت میشه من رفتم اداره کار گفت بیمه بیکاری خبری نیست برین بیمه پرداخت کنید
Iran (Islamic Republic of)
زواره
۲۲:۵۶ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
توراخدابیمه بیکاری راواریز کند
Iran (Islamic Republic of)
مهری شاداب
۱۴:۴۲ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام عرض ادب و احترام
متاسفانه بنده از آخر اسفند و تا همین امروز بیکار هستم هیچ خبری هم ا بیمه بیکاری نیست چرا کسی پاسخ درست به ما نمی دهند این همه سال پول بیمه ریختیم برای این چنین روزی تا کی باید شاهد بی مهری و بی توجهی ها بشیم واقعا تا کی ما همه مشکل داریم .کاش یکی باشه و اینو بفهمه
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۳:۰۰ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
مسخره کردید
کرونا داره تموم میشه وشماهاهنوزبیمه بیکاری را ندادید
تموم کشورهابه مردمشان حقوق میدم که کسی میاد بیرون
آنوقت شماهامعلوم نیست داریدچکارمیکنید
بفهمید!!!!!!!!!!
مردم دیگه پول ندارند نان ازکجابیارن بخورند
همش به فکرخودتون نباشید
یه خدایی هم هست
Iran (Islamic Republic of)
یدالاه عباسی
۱۱:۲۳ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام من آرایشگرم ویک شاگرد دارم که بیمه اش کردم حالا یک سه ماه شده بیکار هستم وخودم بیمه ندارم با سه فرزند هیچ بیمه ای هم ندارم خیلی زندگی برام سخت شده خواهش میکنم یک فکری بحال ما بکنید
Iran (Islamic Republic of)
نادر
۰۸:۰۷ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام خسته نباشید من در تاریخ ۳۰فروردین ثبت نام کردم و کد رهگیری هم برام اومده اما دیگه هیچ جوابی برام نیمده که از کی حقوق به حسابم مییاد اگر میشه یه راهنمایی بکنید که باید چکار کنم
Germany
پرهام رحمانی
۰۰:۳۶ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
خدا ازتون نگذره به حق خانوم فاطمه زهرا از بهمن ماه بیکار شدم پس کی میخواین این چندرغاز بیمه بیکاری رو واریز کنین. 15سال حق بیمه ریختم به امید این چنین روزی
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۱۵:۱۶ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام بیمه بیکاری کرونا کی واریز میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۶ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
همانطور که نوش دارو بعد مرگ سهراب رسید
بیمه بیکاری هم بعد از مرگ کارگران شاید رسد
United States of America
اصغر
۰۲:۴۶ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام خدمت شما عزیزان و مدیران محترم میخاستم بگم که من یک کارگرساختمانی هستم،وصاحب 2فرزندکه هردومحصل هستندوبه خاطر این بیماری حدود چهار ماه است که بیکار شده ام،به‌هرحال هرکسی با این حال و وضعیت مشکلاتی دارد،ازشما عاجزانه خواهش میکنم که وام 2میلیونی رانیزبه من بدید،به اون خدای بزرگ ویکتامن حدود چند روز است که پول یک عدد نون راتوخونه ندارم،به قرآن کریم قسم می خورم که راست میگم،میتونیدبیایدتحقیق کنید،هیچکس پیش زن و بچه هاش،شرمنده نشه،ممنون میشم به ما هم کمک کنید،از استان چهارمحال و بختیاری،شهرستان سامان
Iran (Islamic Republic of)
پیمان شهباز مخانلو
۱۹:۵۸ ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
بیمه بیکاری راواریز میکنن
۱۲
آخرین اخبار