کد خبر: ۷۳۴۱۴۳۸
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۴
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۴
کد خبر : ۷۳۴۱۴۳۸
در چهارمحال و بختیاری؛

متوسط ضایعات محصولات کشاورزی در استان چهارمحال و بختیاری ۱۸ درصد است.

متوسط ضایعات محصولات کشاورزی ۱۸ درصد استبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، طهمورث فتاحی مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، گفت: متوسط ضایعات محصولات کشاورزی در استان ۱۸ درصد است.

او افزود: متوسط ضایعات بخش کشاورزی در کشور ۲۵ تا ۳۰ درصد است، ولی این رقم در استان ۱۷ تا ۱۸ درصد است که علت برداشت میوه‌های استان در فصل تابستان برداشت می‌باشد.

فتاحی، سرمایه‌گذاری در بخش صنایع تبدیلی را در زمینه‌های تولید خوراک دام، طیور و آبزیان، صنایع لبنی، کشتارگاه‌های دام سبک و سنگین، کشتارگاه طیور، سردخانه و بسته‌بندی انواع تولیدات کشاورزی بیان و اضافه کرد: سالانه ۸۵۰ هزار تن انواع محصول کشاورزی در استان فرآوری می‌شود.

او ادامه داد: توسعه واحد‌های فرآوری نقش مهمی در ایجاد اشتغال استان و کاهش نرخ بیکاری داشته است.

فتاحی گفت: واحد‌های صنعتی تولید خوراک آبزیان از بزرگترین واحد‌های اشتغال زا بخش فرآوری در این استان به شمار می‌روند.

انتهای پیام/ن

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر