در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران مطرح شد:

جذب ۱۸۰۰ کارشناس سلامت روان در دانشگاه‌های علوم پزشکی

حریرچی با اشاره به برنامه‌های وزارت بهداشت در حوزه سلامت روان، گفت: بیش از ۱۸۰۰ کارشناس در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شده است.

ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: یکی از اقدامات وزارت بهداشت در حوزه بهداشت انجام ویزیت پایه جمعیت دارای پزشک خانواده و کاهش پرداخت از جیب مردم است. در حال حاضر دارو در سطح یک در مقایسه با فرانشیز ۳۰% رایگان بوده و سنجش دانش آموزان توسط پزشکان خانواده انجام می‌شود.

او ادامه داد: با برنامه ریزی‌های انجام گرفته رویکرد اعضای تیم سلامت از درمان‌نگر به سلامت‌نگر تغییر کرده است.

معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به برنامه‌های این وزارتخانه در حوزه سلامت روان بیان کرد: برنامه‌های تشخیص و مراقبت اختلالات شایع روانپزشکی،  آموزش مهارت‌های فرزند پروری، خود مراقبتی در سلامت روان و آموزش مهارت‌های زندگی از جمله اقدامات وزارت بهداشت در حوزه سلامت روان محسوب می‌شود.

حریرچی گفت: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت با توجه به بروز حوادث طبیعی و غیر مترقبه در کشور انجام حمایت‌های روانی اجتماعی در بلایا و حوادث غیر مترقبه است. ما در زمینه پیشگیری از همسر آزاری و کودک آزاری برنامه‌های ویژه ای را در دستور کار قرار  داریم.


بیشتر بخوانید: تامین ۴۳۶ قلم داروی اساسی در روستا‌ها


معاون کل وزارت بهداشت یاد آوری کرد: در زمینه پیشگیری از مصرف دخانیات، الکل، مواد مخدر و کاهش آسیب مصرف مواد مخدر برنامه‌های مختلفی در حوزه سلامت روان در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد.

او افزود: امروزه ۸۰ درصد از برنامه‌های سلامت روان، سلامت اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد در نظام مراقبت‌های اولیه بهداشتی ادغام و در همین خصوص بیش از ۱۸۰۰ کارشناس سلامت روان در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب و بکار گیری شده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار