طرز تهیه جوجه کباب فرانسوی

جوجه کباب فرانسه یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌ها است که می‌توانید آن را به آسانی در منزل تهیه کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جوجه کباب فرانسوی بسیار راحت و شبیه جوجه کباب معمولی پخت می‌شود و تفاوت آن در سس استفاده شده‌ی آن است. این غذا برای تمامی افراد در تمام رده سنی مناسب است. گوشت جوجه بسیار زود می‌پزد و به همین دلیل  نیاز به آبپز شدن ندارد و با سرخ کردن در روغن پخته می‌شود.

طرز تهیه جوجه کباب فرانسوی

مواد لازم

جوجه: ۴ قطعه جوجه بدون استخوان
تخم مرغ: ۱ عدد زده شده
لیمو ترش: ۱ عدد متوسط و آب گرفته شده
آرد سفید: ۱ فنجان
فلفل شیرین: ۱ قاشق چایخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ: ۱/۵ فنجان
جعفری تازه: ۱ قاشق غذاخوری خرد شده
نمک: به میزان لازم

مراحل پخت

تخم مرغ و آب لیمو گرفته شده را باهم مخلوط کنید.

در ظرف دیگر فلفل و آرد را مخلوط کنید.

سپس جوجه‌ها را در ظرف آرد بزنید و بعد به ظرف تخم مرغ و بار دیگر در آرد بغلتانید.

حال جوجه‌ها را در روغن زیتون و کره سرخ کنید.

سپس آب مرغ، نمک و آب لیمو را به جوجه‌ها اضافه کنید و ۶-۵ دقیقه زمان بدهید تا جوجه‌ها کاملا بپزند.

حال می‌توانید جوجه‌ها را در ظرف مورد نظر بچنید و با جعفری تزئین کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار