طرز تهیه خورش باقلا سبز لبنانی

در این مطلب دستورالعمل تهیه خورش باقلا سبز را به شما آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه خورش باقلا سبز لبنانیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  بیشتر ما کاربرد اصلی باقلا سبز را درباره پلو می‌دانیم، در حالی که تعدای غذا با باقلا تهیه می‌شود یکی از آن‌ها خورش باقلا که یک خورشت مجزا است. جالب است بدانید که در این خورش هم سبزی طعم دهنده به باقلا، همان شوید است.

برای تهیه باقلا سبز، می‌توانید هم با پوست و هم بدون پوست بپزید. اگر می‌خواهید بدون پوست بپزید دانه‌های باقالی را از پوست اصلی آن جدا کنید و آن‌ها را با آب بپزید. نیم ساعت قبل از تمام شدن زمان پخت به آن نمک اضافه کنید؛ و در زمان سرو آن را داخل بشقاب بریزید و روی آن گلپر و فلفل و کمی سرکه بریزید.

مواد لازم برای ۶ نفر:
باقالی بدون پوست ۱ کیلوگرم
گوشت ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
شوید تازه خرد‌شده ۳۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پودر زعفران یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش باقلا:

ابتدا شوید را پاک کرده، خوب بشویید. طمانی که آب آن خارج شد ریز خرد کنید.

در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس شوید خرد‌شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این فاصله، سیر‌ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و به شوید‌ها اضافه کنید و با هم سرخ کنید و کنار بگذارید.

پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید؛ و در قابلمه‌ای مناسب، با مقداری روغن سرخ کنید. البته هنگام سرخ شدن پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید.

گوشت‌های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید بعد حدودا ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا با شعله‌ی ملایم به طور کامل بپزد.

باقلا را به همراه شوید، سیر خرد شده و کمی نمک به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد که معمولا حدود ۴۵ دقیقه زمان می‌برد. دقت کنید همه‌ی مواد باید به خوبی پخته شوند.

بعد از جا افتادن خورش زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.

* نکته:

بعضی‌ها در مراحل پایانی پخت این خورش، تخم مرغ نیز به آن می‌افزایند. به این ترتیب که با توجه به این میزان مواد، زرده و سفیده دو عدد تخم مرغ را از هم جدا کرده، ابتدا سفیده تخم مرغ‌ها را به خورش اضافه می‌کنند و همانطور که قابلمه روی شعله اجاق گاز قرار دارد، هم می‌زنند تا سفیده‌ها با مواد مخلوط شوند و بپزند. سپس زرده‌ها را روی خورش می‌ریزند و با گذاشتن در قابلمه، ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر می‌کنند تا زرده‌ها سفت شوند و در پایان به همین صورت سرو می‌کنند.

در خورش باقلا از مرغ خرد شده هم استفاده می‌شود.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی سنتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۷ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی خوشرنگ شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۲ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
این شده ی باقلی قاتق خوشمزه گیلانی