برزگر: با اینکه از تیم ملی قایقرانی خداحافظی کرده ام، اما به ورزش ادامه می‌دهم

عضو سابق تیم ملی قایقرانی گفت:با وجود اینکه از تیم ملی قایقرانی بیرون آمده ام، اما روزانه ساعت‌ها تمریناتم را ادامه می‌دهم.

حمیرا برزگر عضو سابق تیم ملی قایقرانی روئینگ کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ورود خود به رشته قایقرانی اظهار کرد: با تشویق پدرم که ورزشکار دو و میدانی بود و همچنین دایی و خواهرم که از قهرمانان قایقرانی بودند، وارد رشته قایقرانی شدم.  من در بخش روئینگ و خواهرم در بخش دراگون بوت قایقرانی را شروع کردیم و ۱۲ سال سابقه حضور در تیم ملی قایقرانی را دارم.

او افزود: از سن ۱۶ سالگی وارد اردو‌های تیم ملی شدم و به طور مداوم در اردوها حضور داشتم. ۲ مدال بازی‌های آسیایی و ۳ مدال قهرمانی آسیا  را در کارنامه ورزشی خود دارم. اکنون یک سالی است که از حوزه قهرمانی مقداری دور شده ام و مشغول مربیگری در باشگاه هستم. همچنین حدود ۳ سال است که کارمند اداره ورزش هستم، به دلیل مشغله کاری از تمرین دور شدم و ترجیح دادم به زندگی شخصی ام بیشتر برسم.

برزگر ادامه داد: با وجود این که در تیم ملی حضور ندارم، اما روزی ۲ نوبت ورزش می‌کنم و تقریبا سه ساعت تمرین مفید را در طول روز دارم. ورزش کردن عادت روزانه من است البته با شیوع ویروس کرونا بیشتر توانسته ام به فعالیت‌های ورزشی خود بپردازم، زیرا مشغله‌های کاری ام کمتر شده  و اکثر اوقات در خانه هستم.

او افزود: در این مدت ابزار مناسب جهت تمرین در خانه را تهیه کرده ام و روز‌هایی هم که هوا خوب باشد، چون خانه ام نزدیک به ساحل است تمرینات هوازی خود را انجام می‌دهم یا از حیاط خانه برای تمرین کردن استفاده می‌کنم.

عضو تیم ملی روئینگ گفت: تابستان سال ۲۰۱۸ در تایلند حضور داشتم که مدال نقره را در رقابت‌های قهرمانی آسیا را از آن خود کردم و این آخرین مسابقه‌ای بود که حضور داشتم، ۲ مدال برنز را در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ گوانگجو و ۲۰۱۴ اینچئون از آن خود کردم که بهترین مدال‌هایی بود که تا کنون کسب کرده ام.

او افزود: سال ۲۰۱۸ از تیم ملی قایقرانی کنار کشیدم. چون در رشته قايقرانی حضور قايقران در اردو به طور مداوم لازم است، از لحاظ روحی و روانی احتیاج به یک استراحت داشتم. قبل از خارج شدن از تیم ملی نیز حدود یک سال از قایقرانی دور شدم و دوباره برگشتم و به مسابقه اعزام شدم و مدال کسب کردم.

برزگر با اشاره به اینکه شرایط اردو‌ها مقداری سخت است، گفت:کسی که عضو تیم ملی قایقرانی است، باید در طول سال حدود ۱۰ ماه در اردو‌هایی که بیشتر اوقات از محل زندگی اش دور است حضور داشته باشد.

او افزود:چون فضا و تجهیزات مناسبی جهت تمرین قایقرانی در همه شهر‌ها وجود ندارد و من نیز مجبور بودم کل سال را در اردو حضور داشته باشم و شرایط روحی سختی برایم پیش آمد، به همین دلیل مدتی از اردو‌ها دور شدم.

برزگر تصریح کرد: بعد از شکست کرونا مسافرت را در اولویت قرار می‌دهم، در طول این مدت شاهد زحمات فراوان کادر درمان کشورمان بودم. ازپزشکان و پرستاران تشکر ویژه دارم و  امیدوارم ما نیز با رعایت نکات بهداشتی بتوانیم زحمات این قشر زحمت کش را جبران کنیم.

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار