کد خبر: ۷۳۶۷۷۰۸
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۱
۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۱
کد خبر : ۷۳۶۷۷۰۸

مصرف گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری در سال گذشته به ۴ کیلوگرم کاهش یافت.

کاهش سرانه مصرف گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاریبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، ذبیح‌الله غریب رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، میانگین مصرف گوشت قرمز در این استان را ۱۶ کیلوگرم اعلام کرد و گفت: این مصرف در سال گذشته به ۴ کیلوگرم کاهش یافت.

او افزود: افزایش قیمت گوشت قرمز سبب کاهش مصرف گوشت قرمز و افزایش تقاضا برای گوشت مرغ در استان شد.

غریب، علت اصلی گرانی گوشت قرمز را افزایش قیمت نهاده‌های دامی بیان کرد.

او، همچنین سرانه مصرف گوشت مرغ در استان را ۲۵ کیلوگرم اعلام کرد و گفت: برای پاسخگویی به این نیاز باید ماهانه یک هزار و ۸۰۰ تن مرغ در استان کشتار شود.

غریب، از ذخیره‌سازی ۴۳۰ تن گوشت مرغ در استان خبر داد و افزود: یک میلیون و ۳۴۰ قطعه جوجه‌ریزی نیز در فروردین‌ماه در استان انجام گرفته است.

انتهای پیام/ن

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر