کد خبر: ۷۳۷۲۹۹۱
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۹
۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۹
کد خبر : ۷۳۷۲۹۹۱

در گزارش زیر چند ترفند آشپزی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خیلی از وقت‌ها مجبور می‌شویم غذایی را که به زحمت آماده کرده ایم کنار بگذاریم، چون کمی سوخته است یا وسیله‌ای مانند چرخ گوشت نداریم، آیا جایگزینی برای آن پیدا می‌شود که تا حدودی گوشت ما را خرد کند و موارد مشابه دیگر. در این مطلب راهنمایی لازم را به شما می‌کنیم:

اگر برنج شما ته گرفته است بهتر است از یک عدد پیاز استفاده کنید یک عدد پیاز را پوست کنید و در برنج قرار دهید این کار باعث می‌شود تا پیاز بوی سوختگی برنج را بگیرد. همچنین می‌توانید یک تکه نان روی برنج بگذارید و مطمئن باشید که بوی سوختگی آن گرفته شده است.

برای پختن گل کلم و برای این که بوی آن محیط منزل شما را پر نکند داخل آب در حال جوش یک تکه نان بیات بیندازید.

برخی از روغن‌های اسانسی می‌توانند هنگام تهیه پیاز از گریه شما جلوگیری کنند.

اگر تصمیم دارید برای تهیه کباب از کباب پز استفاده کنید، با قرار دادن سیخ‌های کبابی در بالای حلقه‌های پخت می‌توانید در زمان تمیز کاری بعد از پخت، صرفه جویی کنید.

یک میکسر می‌تواند تقریباً به هر نوع گوشت پخته شده برای خرد کردن کمک کند. مرغ، بوقلمون، گوشت گوسفندی یا گوشت گاو. حدود ۲ دقیقه از میکسر با سرعت کم استفاده کنید و سپس آماده اضافه کردن آن به ظرف مورد علاقه خود شوید.

اگر هنگام گذاشتن هویج در یخچال، سر آن را ببرید مدت بیشتری تازه می‌ماند و پلاسیده نمی‌شود.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر