در این مطلب دستورالعمل تهیه کیک نسکافه کنجدی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

روش تهیه کیک نسکافه کنجدیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز درست کردن کیک نسکافه کنجدی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

مواد لازم برای کیک نسکافه کنجدی:

تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۳/۴ لیوان
شیر ۳/۴ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
آرد سه صفر قنادی ۲ لیوان
پودر نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
کنجد به میزان لازم

طرز تهیه کیک نسکافه کنجدی:

تخم مرغ + وانیل + شکر را مخلوط کنید سه دقیقه هم بزنید، شیر + روغن اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، پودر نسکافه + آرد + بکینگ پودر را الک کرده با هم مخلوط کنید، مواد آردی را کم کم به مایع کیک افزوده و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

کف قالب تان را چرب و آرد پاشی کنید روی آن کنجد فراوان بریزید حالا مایع کیک را بریزید. فر یا مایکروفر از قبل گرم شود.

درون مایکروفر ۱۸۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه قرار دهید.

نکته:

(میزان بر حسب لیوان دسته دار فرانسوی)

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.