به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سیماسادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت ویروس کرونا در ایران، اظهار کرد: از دیروز تا امروز ٣ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۴۴۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ٢٣۴ مورد بستری شدند.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ٢٠٩ هزار و ٩٧٠ نفر رسید.
او افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ١٢١ نفر از بیماران کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۹ هزار و ٨۶٣ نفر رسید.
لاری بیان کرد: خوشبختانه تاکنون ١۶٩ هزار و ١۶٠ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: ٢٨۴۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
او گفت: تاکنون یک میلیون و ۴٧۵ هزار و ٣٣١ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
لاری ادامه داد: در استانهای خوزستان، آذربایجان غربی و هرمزگان، موارد بستری بالاتر از بقیه استانها است. همچنین در استان خوزستان با کاهش میزان فوتی مواجهیم و در استان فارس بستریها افزایش داشته است. در استانهای کرمانشاه، گلستان، کرمان، بوشهر و همدان، شاهد کاهش قابل ملاحظه میزان بستریها بوده ایم.
بیشتر بخوانید
آمار تکاندهنده قربانیان کرونا در کشور/ هر دقیقه ۱ مبتلا و هر ساعت ۳ فوتی
تستهای سرولوژیک و تشخیص میزان شیوع کرونا در کشور/ راهی برای آنکه بفهمیم قبلا کرونا گرفتهایم
چگونه با ویروس کرونا در سفر مقابله کنیم؟
انتهای پیام/
زندگي ادامه دارد ؟؟!!
دانستن یا نداستن تاثیری بر رفتار مردم ندارد
اگر وضعیت بحرانی شد اطلاع رسانی کنیم
ما هر روز گرفتار آمار کرونا در ده کشور اول جهان هستیم
یک زمان روزانه 100 نفر یا کمتر به کرونا آلوده می شدند ایران تعطیل شد
همه در مورد کرونا می دانند تکرار آن باعث عادی شدن مساله کرونا است عادی شدن هم که خوب نیست
360000 هزار تا دیگه اضافه نشه و تا پایان سال و دولت به یک میلیون می رسیم حالا خود دانید محدودیت رو خواستین اجرا کنید نخواستین بنا به دلایلی هنوز فکر جیب خود و در امد دولت هستین مشکلی نیست باز باشه ولی دود تبعاتش تو چشم خودتون میره
خواهشا جلوی آسیب بیشتر رو بگیرید.
ما نگران بچه هامون هستیم.