در گزارش زیر طرز تهیه شربت گل محمدی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اوایل فصل بهار، فصل گل های محمدی هست و راحت می توان این گل را تهیه کرد و با استفاده از آن یک “شربت گل محمدی” خوشمزه و گوارا در خانه درست کرد.

طرز تهیه شربت گل محمدی

مواد لازم:

شکر= ۲ کیلو
آب= ۲ لیتر
جوهرلیمو= نوک ق چ

طرز تهیه:

گلبرگ‌ها رو از گل‌ها جدا کنید، آب رو داخل کتری یا قابلمه به جوش بیارید.

گلبرگ‌ها رو داخل قابلمه‌ای بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید.

تا آب جوش روی گلبرگ‌ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و بیست و چهار ساعت صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه.

بعد از بیست و چهار ساعت گلبرگ‌ها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا خارج بشه اصلا با دست فشار ندید، چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه.

حالا شکر رو به آب گل‌ها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم.

رنگ طبیعی این شربت صورتی کمرنگه اگه مایل بودین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید من رنگ خوراکی اضافه کردم.

منبع: سفره هفت رنگ

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۷ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
منیرهستم آزاده‌ای غذایی وشربت های نابتون ممنون