کد خبر: ۷۴۰۰۶۴۵
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۲
۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۲
کد خبر : ۷۴۰۰۶۴۵

در این مطلب دستورالعمل خورشت پسته را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه خورشت پسته در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

مواد لازم:
پسته نیم کیلو (مغز شده و آسیاب کرده)
گوشت نیم کیلو (گوسفندی بدون چربی (خورشتی))
پیاز ۱ عدد
روغن به میزان لازم
آبغوره نصف پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- ابتدا مغز پسته آسیاب کرده را به همراه ۶ پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و هم بزنید.

۲- مانند خاکشیر موقع شستن چند بار از یک ظرف به ظرف دیگر بریزید و پوست‌های پسته را که ته‌نشین می‌شوند دور بریزید.

۳- اگر از پسته‌ی پوست شده و یا خلال پسته استفاده می‌کنید این کار لازم نیست و خورشت سبزتری خواهید داشت.

۴- پیاز را بسیار ریز کرده و به همراه کمی روغن تفت دهید و گوشت را خورشتی خرد کرده و در آن بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.

۵- پسته‌ها را به گوشت و پیاز اضافه کنید.

۶- فلفل و آب خورشت را اندازه کنید (شبیه به فسنجان گردو)

۷- وقتی گوشت خورشت نیم پز شد نمک خورشت را اندازه کنید و بعد از پختن گوشت، آبغوره و شکر را مخلوط کرده و به خورشت اضافه کنید.

۸- بعد از جا افتادن خورشت آن را همراه با چلو سرو کنید.

نکات:

۱- بهتر است در این خورشت از فلفل سفید استفاده شود.

۲- استفاده از کره به جای روغن، خورشت را خوشمزه‌تر خواهد کرد.

۳- می‌توانید به جای آبغوره از آبلیمو استفاده کنید.

۴- شکر خورشت را بسته به ذائقه خود می‌توانید اضافه کنید. یا آن را حذف کنید.

۵- با مرغ یا ماهیچه‌ی گوساله نیز می‌توانید این خورشت را طبخ کنید.

۶- برای این مقدار خورشت حدودا ۸ پیمانه برنج نیاز است.

منبع: مهین فال

انتهای پیام/

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر