روش تهیه موس طالبی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه موس طالبی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه موس طالبی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

ژله طالبی: ۱ بسته
آب جوش:۱ لیوان و نیم
پوره طالبی: ۲ لیوان
پودر ژلاتین: ۲ ق غ
آب سرد: ۶ ق غ
خامه:۱ لیوان
شکر: به میزان لازم (بستگی به شیرینی ِ طالبی داره).


بیشتربخوانید


طرزتهیه:

ابتدا یک بسته ژله رو با یک لیوان و نیم آب جوش مخلوط و بن ماری کرده سپس داخل ظرف‌های تکنفره ریخته، ظرف‌ها رو به صورت مورب داخل ظرفی دیگه قرار داده و داخل یخچال میزاریم تا ژله ببنده. سپس آب سرد، روی پودر ژلاتین ریخته و ده دقیقه زمان میدیم، بعد روی حرارت کتری گذاشته تا ژلاتین کاملا حل و شفاف بشه.

یک طالبی متوسط رو خرد کرده، داخل مخلوط کن ریخته، یا با میکسر (اگر هیچ کدوم در دسترس نبود رنده ریز کنید) پوره کنید. خامه و شکر و ژلاتین رو اضافه کرده و باز میزنیم (من کمی سیاهدانه هم ریختم) سپس روی ژله‌ها میریزیم.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار