وزارت بهداشت میزبان نمایشگاهی با بوی کرونا و مرگ/ فاصله‌گذاری فقط برای مردم است؟!

افتتاحیه نمایشگاه جهانی ایران فارمکس ۲۰۲۰ در حالی با حضور تعداد زیادی از دست‌اندرکاران برگزار شد که کشور در موج دوم شیوع کرونا به سر می‌برد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، آغاز اسفند ۹۸ همزمان بود با شیوع ویروسی ناشناخته در کشور، ویروسی که خیلی‌ها به آن لقب سوغات ناخواسته چینی را دادند. با شیوع بیماری کووید-۱۹ در کشور، وزارت بهداشت در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار گرفت و ستاد ملی مبارزه با کرونا در این وزارتخانه شروع به فعالیت کرد. با گذشت حدود چهار ماه و نیم از شیوع کرونا، روز گذشته با خبر شروع نمایشگاهی با متولی‌گری وزارت بهداشت (سازمان غذاودارو) به نام نمایشگاه فارمکس ۲۰۲۰ مواجه شدیم، نمایشگاهی که با حضور حداکثری مسئولان وزارت بهداشت در هتلی در تهران آغاز به کار کرد. 

مراسم افتتاحیه این نمایشگاه در حالی به صورت حضوری برگزار شد که از نیمه خرداد میزان مبتلایان به کرونا افزایش یافت و می‌توان گفت به همان میزان روز‌های ابتدای سال و عید نوروز بازگشت و حتی یک روز قبل از این مراسم، رکورد تعداد فوتی‌های کرونا در کشور شکسته شد. این شیوع مجدد بر خرمن شعله‌های نگرانی، آتشی دوباره انداخته و تاکید برای رعایت بهداشت و سلامت بیشتر شده است، به گونه‌ای که اعلام شد از ۱۵ تیر استفاده از ماسک در اماکن عمومی برای همه مردم اجباری می‌شود.

نمایشگاه فارمکس چه نوع نمایشگاهی است؟

نمایشگاه فارمکس یک رویداد بزرگ صنعت داروسازی است که تلاش دارد با گردهم آوردن بازیگران کلیدی این صنعت در کنار یکدیگر، فرصت‌های کسب‌وکار در این حوزه را بیش از پیش برای فعالان صنعت نمایان سازد و به رشد شرکت‌های داخلی کمک کند. این رویداد توسط سندیکای مواد اولیه دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی دارویی با مشارکت سازمان غذاودارو به صورت سالانه برگزار می‌شود که توانسته است در دومین سال برگزاری، نظر شرکت‌های فعال و سرمایه‌گذاران این حوزه را به خود جذب کند.

این نمایشگاه تخصصی همچنین یک رویداد B2B است که با هدف «توسعه صنعت داروسازی کشور و تکمیل زنجیره تأمین» در حوزه‌های تخصصی صنایع داروسازی کشور قدم برمی‌دارد. با توجه به رویکرد این نمایشگاه و در نظر گرفتن جلسات و نشست‌های رودرو میان بازیگران فعال صنعت دارویی و شرکت‌های داخلی و خارجی، می‌توان این نمایشگاه را تخصصی‌ترین رویداد دارویی خاورمیانه قلمداد کرد.


بیشتر بخوانید


در این نمایشگاه نشست‌هایی بین غرفه‌داران نمایشگاه، تأمین‌کنندگان داخلی و خارجی مواد موثره، اینترمدیت‌ها، تجهیزات داروسازی، ملزومات و تجهیزات بسته‌بندی دارویی و همچنین خدمات صنعتی و... با شرکت‌های سازنده دارو و ماده موثره برگزار می‌شود. در این راستا نشست‌های تخصصی بین سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی با توجه به توسعه صنعت دارویی ایران و همچنین شرکت‌های فعال صنعت داروسازی کشور برگزار می‌شود.

ایران میزبان اولین نمایشگاه کرونایی جهان/ همه‌گیری کرونا برای مردم یا مسئولان؟!

برگزاری اولین نمایشگاه جهانی پس از شیوع ویروس کرونا توسط سفیران سلامت

انتشار عکس‌های شروع این نمایشگاه ذهن خسته مردمِ چهار ماه قرنطینه شده در خانه را به توصیه‌های اکید مسئولان و تعطیلات عید نوروز و سیزده‌بدر امسال سوق داد، تعطیلاتی که وزارت بهداشت در آن مردم را از دید و بازدید و عید دیدنی منع کرد و فاصله‌گذاری اجتماعی حتی باعث شد بسیاری از مردم برای حفظ سلامت و نگذاشتن باری بر دوش کادر درمان به دیدن پدر و مادر خود هم نروند. گویا با لالایی مسئولان فقط مردم باید به خواب بروند و خود آنها می‌توانند در هر تجمعی شرکت کنند.

وزیر بهداشت در همان روزهای شیوع کرونا سکاندار مدیریت مقابله با این ویروس در کشور شد و در اولین گام، مدارس و سپس دانشگاه‌های کشور را  تعطیل کرد. در آن بازه زمانی، ساعت کار ادارات کاهش یافت و کارمندان بعضاً به صورت دورکاری به فعالیت خود ادامه می‌دادند. برگزاری نماز جماعت در مساجد تا اطلاع ثانوی لغو شد و در مجموع هر تجمعی در کشور به دلیل اینکه این ویروس قابل انتقال و مسری است و به وسیله عطسه و سرفه منتقل می‌شود، ممنوع شد. اما اکنون وزیر بهداشت سخنران ویژه نمایشگاهی جهانی با حضور بیش از ۱۳۰۰ بازدیدکننده شده است که باعث می‌شود این سؤال بزرگ در ذهن مردم شکل گیرد که آیا قرنطینه و پروتکل های بهداشتی فقط برای مردم است نه مسئولان!؟

ایران میزبان اولین نمایشگاه کرونایی جهان/ همه‌گیری کرونا برای مردم یا مسئولان؟!

نکته قابل تامل این است که سخنگوی وزارت بهداشت روز قبل شروع این نمایشگاه یعنی در تاریخ دوشنبه، ۹ تیر درباره آخرین وضعیت ویروس کرونا در ایران، اظهار کرد: بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۵۳۶ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۴۶۱ مورد بستری شده اند و  ۱۶۲ بیمار کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰ هزار و ۶۷۰ نفر رسیده است.

به گفته لاری در نهم تیر ماه میزان فوتی‌های ویروس کرونا به بیشترین تعداد از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور رسید.

قدرت شیوع ویروس کووید-۱۹ به حدی است که مهترین بخش کشور یعنی آموزش (شامل آموزش و پرورش و آموزش عالی) تعطیل و ادامه فعالیت‌های به صورت مجازی طی شد. مراسم‌ها و آئین‌های مختلف و مهمی همچون راهپیمایی روز قدس برای حفظ سلامت مردم برگزار نشد، کنکور‌های سراسری که تنها راه ورود به دانشگاه است به تعویق افتاد و در موعد مقرر برگزار نشد و طرح ترافیک با دستور مستقیم وزیر بهداشت لغو شد و کار بسیاری از مردم بر زمین ماند و بسیاری، از کار بیکار شدند و در نهایت وزارت بهداشت عطای برگزاری یک نمایشگاه را به لقایش نبخشید! استرس زیادی بر داوطلبان کنکور، دانش آموزان و دانشجویان به دلیل شیوع زیاد کرونا وارد شد و با این وجود در اوج دوم شیوع کرونا، مسئولان شانه‌به‌شانه و در کنار هم در نمایشگاه فارمکس حاضر شدند. 

فارمکس ۲۰۲۰ در روز اول با حداکثر ظرفیت سالن‌ها و بازدید حداکثری بازدیدکنندگان تخصصی آغاز به کار کرد. از سخنرانی آنلاین وزیر بهداشت و حضور شانه‌ساز تا بازدید مدیران عامل شرکت‌های دارویی از نمایشگاه از جمله اقداماتی بود که در این نمایشگاه دیده شد، نمایشگاهی که توسط خط مقدم سفیران سلامت در مبارزه با کرونا برگزار شد و تصاویر منتشرشده از این نمایشگاه حکایت از عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی دارد.

ایران میزبان اولین نمایشگاه کرونایی جهان/ همه‌گیری کرونا برای مردم یا مسئولان؟!

برگزاری همایش‌هایی که باعث شیوع بیشتر کرونا در کشور می‌شود

شروین شکوهی، متخصص بیماری‌های عفونی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: وزارت بهداشت به عنوان متولی امر سلامت در کشور نباید اقدام به برگزاری چنین نمایشگاهی با این وسعت می‌کرد.

او ضمن اظهار تاسف از برگزاری این نوع تجمعات، تصریح کرد: نمی‌دانیم باید در برابر این اقدامات چه اظهارنظری کنیم. برگزاری این نوع تجمعات باعث شیوع بیشتر ویروس کرونا در کشور می‌شود.

این نمایشگاه با حضور ۱۱۰ شرکت داخلی و ۲۰ شرکت خارجی از اروپا و آسیا و با حضور بیش از ۱۳۰۰ بازدیدکننده از ایران و ۱۳ کشور دیگر در حالی توسط وزارت بهداشت برگزار شد که این وزارتخانه بیش از هر نهاد دیگری از روند شیوع کرونا در کشور اطلاع دارد. معاونان وزیر و مسئولان ستاد کرونا هر روز بر عدم برگزاری تجمعات تاکید می‌کنند و هنوز اجازه برگزاری مراسم عزا و عروسی که به صورت میانگین ۵۰۰ مهمان در آن حضور دارند، داده نشده است و هر روز بر عواقب برگزاری این نوع تجمعات تاکید می‌کنند.

جوانان بسیاری در این چند ماه پشت سد محدودیت‌های کرونایی نتوانسته‌اند زندگی مشترک خود را شروع کنند و در مقابل، مسئولان با برگزار کردن این نوع مراسم‌ها ذهن خسته مردم را خسته‌تر کرده‌اند و هنگامی که جلوی دوربین رسانه‌ها حاضر می‌شوند با زدن ماسک به شوی رسانه‌ای خود ادامه می دهند و مردم را به رعایت نکردن پروتکل‌ها متهم می‌کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۶ ۱۲ تير ۱۳۹۹
دراین‌اوضاع‌همایش‌برای‌چیه‌خوب‌اینترنتی‌برگذار‌کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۷ ۱۴ تير ۱۳۹۹
اومدن باد بخورن...
ولی به نظرم دکتر نمکی داره تمام تلاشش میکنه مشکل از مردم و دیگر مسئولان بلند پااااایه است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۶ ۱۲ تير ۱۳۹۹
دردورنج سهم مردم .کاسبی از رنج مردم . علی برکت الله. فاصله گذاری هوشمند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۸ ۱۲ تير ۱۳۹۹
سلام
لطفا این مطلب را درج کنید
این قضیه اتفاقی یا سهل انگاری نیست
.مشکوکه
مشکوکه
مشکوکه
آینده مشخص خواهد شد بعضی از مسولین وگردانندگان این مراسم بدنبال چی هستن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۴ ۱۲ تير ۱۳۹۹
چرا بعضی اینها ما سک ندارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۷ ۱۲ تير ۱۳۹۹
حالا هی بگید مردم رعایت نمیکنن.
Iran (Islamic Republic of)
mg
۰۹:۱۲ ۱۲ تير ۱۳۹۹
تعجبی نداره واقعا، جون انسان ها فدای اقتصاد هستش،
همینطوری نمایشگاه ها رو می خوان برگزار کنن، یکی از علت های این امر مدیران شرکت های برگزارکننده این نمایشگاه ها هستند که وصل به جایی می باشند و شرکت هایشان دارد متضرر می گردد،
قصد دارند بیست و هفتمین نمایشگاه ایران بیوتی(در زمینه مواد آرایشی، بهداشتی و سلولزی) از 1 لغایت 4 مرداد برگزار کنن.
من کارمند که زن و بچه دارم باید در میز اطلاعات پاسخگوی مراجعه کنندگان باشم، اگر به مدیرم بگم در این نمایشگاه نمی خواهم شرکت کنم باید قید کار را بزنم، اگر شرکت کنم خطرات کرونا و ... یک مقدار به فکر قشر ضعیف باشیم، تورو خدا یک مقدار تدبیر به جای تبخیر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۱ ۱۲ تير ۱۳۹۹
یک عده از این کرونا به ثروت باد آورده زیادی رسیدن همین افراد دوست دارن این بیماری ادامه داشته باشه دولت هم این وسط سهم دلالی خودشو میبره مهم نیست چند نفر بمیرن ما مردم خودمون جلوگیری کنیم از انتشار بیماری
Iran (Islamic Republic of)
شکیبا
۰۸:۱۷ ۱۲ تير ۱۳۹۹
انشاء الله به کرونا مبتلا شوند و به دیار ابدی رهسپار.آمین.
-
ناشناس
۰۷:۴۸ ۱۲ تير ۱۳۹۹
این مسولین همه هشدارها ونصیحتهاودست نزدن به بیت المال وپارتی بازی نکردن واستفاده نکردن از رانت واستخدام نکردن اقوام فقط برای مردم است ولی خودشون آزادند
-
ناشناس
۰۷:۴۸ ۱۲ تير ۱۳۹۹
این مسولین همه هشدارها ونصیحتهاودست نزدن به بیت المال وپارتی بازی نکردن واستفاده نکردن از رانت واستخدام نکردن اقوام فقط برای مردم است ولی خودشون آزادند
Germany
ناشناس
۰۳:۳۶ ۱۲ تير ۱۳۹۹
میگم نکنه ایناخودشون واکسن زدن براهمین توفکرنیستن والاایناکه باچشم شاهدزجروفوت براثرکروناهستندچطورمی تونندانقدبیخیال باشن والامن که شک کردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۷ ۱۲ تير ۱۳۹۹
با توجه به اهمیت اقتصادیش کار درستی کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۵ ۱۲ تير ۱۳۹۹
آخه تو دادگاه طبری هم کسی ماسک نداشت واقعا کرونا مال ما مردم عادی است؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۰ ۱۱ تير ۱۳۹۹
مثل اینکه خودشون واکسنشو زدن رعایت پروتکل و فاصله گذاری مال مردمه کرونا هم فقط مال مردم ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۹ ۱۱ تير ۱۳۹۹
به پادگان های اموزشی سری بزنید که جوانان مردم را بدون پروتگل بهداشتی وحتی ماسک دلرند اموزش می دهند وزارت بهداشت کجاست پادگان جهرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۱ ۱۱ تير ۱۳۹۹
اخی مردم بدبخت فقط کرونا میگیرن ،فقط تالارا رو بلدین تخته کنین .
خدایا اخه اینا فکر نمیکنن ما از کجا بیاریم بخوریم والله ما تالار نداریم ما ففط اشپزیم توی این مکانها،لنگ ماهی دو میلیون هستیم که ماهی 500رو باید اجاره خونه بدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۱۱ تير ۱۳۹۹
امان از عالم بی عمل !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۱ ۱۱ تير ۱۳۹۹
وقتی که این آقایون رعایت نمیکنند چه توقعی از مردم دارید.فرهنگ و قانون مندی به پست و مقام وتحصیلات نیست.
هرچه بگندد نمکش میزنند
وای به روزی که بگندد نمک
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۲۰:۵۰ ۱۱ تير ۱۳۹۹
آره دیگه فقط مساجد و حسینیه ها و و اماکن مذهبی و متبرکه باعث شیوع کرونا هستند و این نمایشگاه ها نه اینکه دکترا میرن خب معلومه کرونا جرات نمیکنه بره اونجا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۰ ۱۱ تير ۱۳۹۹
دمت گرم حرف دل منو زدی
خدا حفظت کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۵ ۱۲ تير ۱۳۹۹
احسنت بر شما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۱۴ تير ۱۳۹۹
خدایی راست گفتی
Iran (Islamic Republic of)
m
۲۰:۳۱ ۱۱ تير ۱۳۹۹
چه خوب بود اگه همه مسائل بهداشتی را رعایت می کردند.
Iran (Islamic Republic of)
پیمان اشراقی
۲۰:۲۶ ۱۱ تير ۱۳۹۹
منابع رسمی خبری :

وارد موج دوم شیوع کرونا نشدیم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۱ ۱۱ تير ۱۳۹۹
از کنکور که خطرش بیشتر نیست ... اصصصصلن عیب نداره برای جلوگیری از شیوع باید کنار هم جمع شید تا کرونا بترسه بره ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۱ ۱۱ تير ۱۳۹۹
هرچی میمیره،از اینا بمیره.خون مردم کردن تو شیشه مسئولان بی مسئولیت ودروغگو.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۶ ۱۱ تير ۱۳۹۹
تایید شده که ویروس قبل از مشاهده در چین در فرانسه و اسپانیا حضور داشته است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۹ ۱۱ تير ۱۳۹۹
استفاده از سوغات چینی لفظ درست نیست لودفا اصلاح شود...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۰ ۱۱ تير ۱۳۹۹
حتما پولش میاه تو جیب برگزار کننده هاش.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۰ ۱۱ تير ۱۳۹۹
چ عجب یچیزی گفتین درمورد مسوولین حتما لازم بود ایی نمایشگاه ?? بخدا یچیزی میگم ب گوش مسوولین برسونید درسته مردم رعایت نمیکنن اما خود مسوولینم مقصرن حقیقتو بگید دوس دارین مردم مبتلا شن بمیرن مگه ن ???
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۲ ۱۱ تير ۱۳۹۹
به به چشمم روشن
آخرین اخبار