تشریح عملکرد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در چند سال اخیر

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : دانشگاه طیف گسترده ای از فعالیت ها را از جمله حوزه تحقیقات، دانشجویی، آموزشی، خدمات بهداشتی و درمانی را شامل می شود و نقش نمایندگان در ارتقاء و بهبود این حوزه ها تاثیرگذار است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : این دانشگاه بیش از ۵۰ سال قدمت دارد که دارای ۹ دانشکده، ۵۲۴ هیات علمی، ۳۱ نفر استاد تمام، ۱۳۴ دانشیار، ۳۲۸ استادیار، ۵۷۵۵ دانشجو و حدود ۴۰۰ دانشجو خارجی است که بعد از دانشگاه تهران رتبه دوم کشور را دارد.

او گفت : دو پژوهشکده سلامت در دانشگاه فعال است که دریافت مجوز پژوهشکده سوم نیز در حال پیگیری است که وجود سه پژوهشکده برابر با یک دانشگاه می باشد.

مرادی افزود : ۱۳ مرکز تحقیقاتی، ۶ مرکز مصوب قطعی، ۱۸ بیمارستان، ۷ ‌مرکز آموزشی در سطح استان با ۳۰۸۹ تخت ثابت وحدود ۲۵۰۰ تخت فعال ، ۱۳۷ دیالیز، ۱۱ سی تی اسکن با ۴۸ فوق تخصص، ۴۱۶ متخصص، ۵۲۵ پزشک عمومی در این دانشگاه فعال هستند.

او افزود : سالانه بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیمار سرپایی و حدود ۱۸۰ هزار نفر بیمار بستری به مراکز درمانی مراجعه می کنند.

مرادی ادامه داد :  در استان ۱۳۲ مراکز شهری و روستایی، ۶۲۹ خانه بهداشت، ۱۴۲ پایگاه بهداشت شهری، ۶ مرکز مرزی، یک اورژانس هوایی و ۶۳ پایگاه اورژانس شهری در حال انجام وظیفه هستند.

او افزود : در سه سال اخیر بحران هایی مثل سیل، زلزله، مشکلات ارز و تورم و هم اکنون هم اپیدمی کرونا دانشگاه را دچار چالش هایی نموده است.

مرادی گفت : همکاران ما علی رغم همه مشکلات دستاوردهای خوبی داشته اند و به عنوان مثال ۲۷۴۸ مقاله در مجلات معتبر علمی و بین المللی چاپ شده و هم اکنون ۶ نوع دارو در مرکز رشد در حال تولید است.

او گفت : کسب رتبه سوم فناوری کشور، اخذ مجوز را ه اندازی پارک علم و فناوری سلامت، تاسیس و راه اندازی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی و همچنین اخذ مجوز تاسیس دانشکده توانبخشی از دیگر موفقیت های دانشگاه است

جذب بیشترین تعداد نیروی متخصص

روشنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : پارسال بیشترین تعداد نیروی متخصص در طول سال‌های اخیر که ۹۰ نفر بوده جذب شده است که این امر باعث شده است که استان از نظر متخصص در شرایط خوبی باشد

او گفت : در شهرستان‌ های معین در اکثر رشته‌ های تخصصی دو تا سه پزشک مشغول خدمت شده اند که مشکل خاصی در این خصوص وجود نداشته باشد.

روشنی افزود : پارسال فقط یک متخصص چشم به استان اختصاص داده شد که با توجه به شرایط جمعیتی و جغرافیایی به شهرستان اسلام آباد غرب اختصاص داده شده است.

او افزود :در شهرستان سنقر ۲۶ بیمار دیالیزی داریم که ۷ تخت دیالیز در این شهرستان کارسلزی شده است که این تعداد بیش از استاندارد تعیین شده نیز بوده و بیماران شه ستان را به طور کامل پوشش داده است.

روشنی گفت : از مجمع محترم نمایندگان درخواست داریم تا اقدامات لازم را جهت تخصیص بیشتر و بهتر نیروی تخصصی به استان کرمانشاه در رشته های مورد نیاز انجام دهند .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.