کد خبر: ۷۴۰۹۷۰۶
گروه : ایلام » ایلام
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸
۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸
کد خبر : ۷۴۰۹۷۰۶
گروه : ایلام » ایلام
مدیرکل استاندارد ایلام:

همتی گفت : رعایت پرتکل‌های بهداشتی توسط تمامی واحد‌های تولیدی علی الخصوص واحد‌های غذایی اجباری است.

رعایت پرتکل‌های بهداشتی توسط تمامی واحد‌های تولیدی اجباری است

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛  مدیرکل استاندارد ایلام و هیأت همراه از واحد‌های تولیدی استان بازرسی و آن‌ها را به رعایت پروتکل‌های بهداشتی الزام کردند.

همتی مدیرکل استاندارد ایلام و هیأت همراه از خط تولید انبار‌های مواد اولیه ، انبار محصول نهایی و آزمایشگاه‌های واحد‌های تولیدی بهتام لبن سپید ایلام تولیدکننده مینارین دوغ و خامه قنادی ، واحد آرد ایلام و واحد نرگس نگین زاگرس تولید کننده قند و شکر بازدید کردند.

او اظهار کرد  : رعایت پرتکل‌های بهداشتی توسط تمامی واحد‌های تولیدی علی الخصوص واحد‌های غذایی اجباری است و این موضوع توسط کارشناسان اداره کل و کانال‌های مجازی به واحد‌های تولیدی اطلاع رسانی شده است .

مدیرکل استاندارد ایلام  بیان کرد : در این بازرسی‌ها موضوع رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط گروه بازرسی کنترل و توسط کارشناسان به واحد‌های تولیدی که بعضی از موارد مانند استفاده ماسک و عدم شرایط نگهداری و جابجا نمودن محصولات رعایت نشده بود، تذکر داده شد.

انتهای پیام / غ

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر