دفن افراد مشکوک به کرونا چگونه است؟

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: بیماران مشکوک به کووید۱۹ با وجود تست منفی هم در صورت فوت، مانند اجساد بیماران کرونایی خاکسپاری می‌شوند.

ابراهیم قادری معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، با اشاره به خطر انتقال ویروس کرونا از اجساد قربانیان بعد از مرگ به افراد سالم اظهار کرد: تماس با اجساد افراد قربانی می‌تواند باعث انتقال ویروس به اطرافیان شود.

او افزود: ویروس کووید ۱۹ می‌تواند تا چند ساعت پس از فوت نیز از طریق تماس با ترشحات فرد فوت شده و همچنین تماس با بدن او به افراد سالم منتقل شود.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به دفن اجساد مشکوک به کرونا بیان کرد: چون برخی از مرگ‌هایی که اتفاق می‌افتد ممکن است مشکوک به کووید ۱۹ باشد در این صورت همانند اجساد افراد مبتلا به کرونا دفن می‌شوند تا احتمال انتقال بیماری به اطرافیان به حداقل برسد.

قادری بیان کرد: افرادی که در بیمارستان بستری و تست کرونا از آن‌ها گرفته می‌شود در صورت مثبت بودن تست اقدامات لازم برای آن‌ها انجام و در صورت فوت هم با پروتکل‌های بهداشتی اقدامات دفن و خاکسپاری انجام می‌شود.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: افرادی که مشکوک و تست کرونای آن‌ها منفی است، ولی علایم و سایر آزمایشات مشکوک داشته باشند، باز هم مشکوک بوده و در این صورت به دلیل اینکه اطرافیان و خانواده آنان درگیر کرونا نشوند و با اطمینان خاطر بیشتری به خاک سپرده شوند این افراد هم مطابق با پروتکل‌های بیماران کرونایی دفن می‌شوند.

قادری افزود: اعتراض برخی افراد نسبت به اینکه آمار‌های رسمی و غیر رسمی همخوانی ندارند به همین دلیل است چرا که بیماران مشکوک هم با وجود منفی بودن تست، همانند بیماران مبتلا به خاک سپرده می‌شوند درصورتی که بر اساس دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت لازم است آمار مبتلایان و فوت شدگان دارای تست مثبت گزارش شوند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.