کد خبر: ۷۴۱۷۸۳۱
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۷
۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۷
کد خبر : ۷۴۱۷۸۳۱

در گزارش زیر طرز تهیه دسر کاپوچینو و موز را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر کاپوچینو و موز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه

پودر ژله موزی (به نظرم ژله آلو ورا باشه بهتره یا یه قاشق پودر ژلاتین که در این صورت به روش بنماری آبش کنید وقتی هم به مواد اضافه می‌کنید وانیل هم بزنید) رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان شیر (به دمای محیط رسیده) مخلوط و میره تو میکسر با یه دونه موز و نصف یه بسته خامه صبونه و یه بسته کاپوچینو و یا کافی میکس حسابی مخلوط می‌کنیم و تو لیوان سرو میریزیم و میذاریم تویخچال تا ببنده و روشو باپودر قهوه الک شده و شکلات تلخ تزئینش می‌کنیم.


بیشتر بخوانید


منبع:zhele_irani

انتهای پیام/

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Nabix
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۲
این دسر برای چند نفره
تعداد نفرات هم کاش برا همه دستور پخت ها بگید
N
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
به نظر من ژله موز بهتره واسه این دسر چون ژله آلوئورا طعم ترش داره
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر