با سلام.دوست عزیز حرفتون خنده داره.این ماشین الان ایمش دیگه مشخص شده و شده تارا.این k132 در واقع اسم پلتفرم این ماشین هست که پلتفرم k هست و یک کراس اوور و یک هاچبک هم داره براش طراحی میشه.پلتفرم شاهین هم sp100 بود.یعنی شما واقعا فکر کردی شاهین قرار بوده اسمش مثلا سایپا sp100باشه؟
خواهشمندم بدونه اطلاعات صحبت نکنید تا دیگران هم گمراه شن.با تشکر
Abbas
۱۵:۰۸ ۳۱ شهريور ۱۳۹۹
س.واقعا خجالت اوره قیمت کارخانه و قیمت بازار چرا باید این باشه تو بلاد کفر اینطوری نیست .مشکل ضعف مدیریتی است و .....خدا کنه درست شه واسه آیندگان افتضاحه الان کاش این پیش فروش ها و اصلاح شرایط از خیلی سالها پیش میشد یه کارمند ساده بعد از سی سال زحمت هم نمیتونه بخره بقیه که پیشکش.متاسفم کسانی رو که مسؤلن و میتونن کاری کنند واسه مردم و نمیکنن.یا حق
دوستان باید انواع اتومبیل با قیمتهای گوناگون توی کشور تولید بشود یا وارد شود و هر کسی با توجه به بودجه اش از ۲۰ میلیون تا چند میلیارد تومانی حق انتخاب داشته باشد.
چرا یک فرد کم درآمد باید ماشینی سوار شود که از خودش پیر تر هست؟
کاش مثل قدیم ماشینهایی ارزان قیمت - مثل ژیان مهاری و ژیان سواری - برای کم توانها هم با همکاری مجلس محترم و سپاه توانمند مان تولید می شد و خیلی از خانواده های ضعیف حسرت داشتن یک اتومبیل را نمی کشیدند .
خواهشمندم بدونه اطلاعات صحبت نکنید تا دیگران هم گمراه شن.با تشکر
چرا یک فرد کم درآمد باید ماشینی سوار شود که از خودش پیر تر هست؟
بنز این شعارو نمیده
تو عصر تکنولوژی ماشین ساندروف نداره
اتفاقا این خودرو هم سیستم پایداری داره هم واسه امثال شماها سانرئف هم داره