در این مطلب طرز تهیه دسر آلوئه ورا با پاناکوتای وانیلی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر آلوئه ورا با پاناکوتای وانیلی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شیر: یک پیمانه (بهتره که پر چرب باشه)
خامه: یک پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
آب جوش: دو قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری


بیشتر بخوانید

  • طرز تهیه دسر هلو

طرز تهیه:

خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
وانیل را اضافه کنید. وقتی این مخلوط جوش آمد، بعد از یکی دو جوش، شکر را اضافه کنید.
وقتی شکر حل شد، ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید، ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.
مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید روی ژله الورا که خودش را گرفته میریزیم حداقل پنج، شش ساعتی درون یخچال قرار دهید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.