در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
حجم معاملات شمش طلای مرکز مبادله به بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم رسید
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه غوره بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه:
مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار با کمی آب و یه کوچولو پیاز و کمی فلفل دلمهای خلالی گذاشتم بپزه و بادمجونا رو سرخ کردم و تو همون تابه مرغمو یه تفت کوچولو دادم درآوردم گوجه فرنگیامو هم نمک پاشیدم و یه تفت دادم و تو همون روغن باقیمونده یه پیاز و فلفل قرمز تفت دادم البته بهمراه فلفل دلمهای و غوره هم زدم تنگش وقتی خوب تفت دادم آب مرغمو بهش اضافه و گذاشتم کمی جابیوفته و در آخرمرغ و گوجه فرنگی و بادمجونو هم گذاشتم کنارش.
بیشتر بخوانید
منبع: banooye khone
انتهای پیام/