کد خبر: ۷۴۲۴۳۳۹
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳
۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳
کد خبر : ۷۴۲۴۳۳۹

در این مطلب قصد داریم روش تهیه غوره بادمجان را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه غوره بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه: 

مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار با کمی آب و یه کوچولو پیاز و کمی فلفل دلمه‌ای خلالی گذاشتم بپزه و بادمجونا رو سرخ کردم و تو همون تابه مرغمو یه تفت کوچولو دادم درآوردم گوجه فرنگیامو هم نمک پاشیدم و یه تفت دادم و تو همون روغن باقیمونده یه پیاز و فلفل قرمز تفت دادم البته بهمراه فلفل دلمه‌ای و غوره هم زدم تنگش وقتی خوب تفت دادم آب مرغمو بهش اضافه و گذاشتم کمی جابیوفته و در آخرمرغ و گوجه فرنگی و بادمجونو هم گذاشتم کنارش.


بیشتر بخوانید


منبع: banooye khone

انتهای پیام/

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر