کد خبر: ۷۴۲۴۴۹۰
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۵
۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۵
کد خبر : ۷۴۲۴۴۹۰

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر پودینگ انبه با پاناکوتا وانیلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر پودینگ انبه با پاناکوتا وانیلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

موادلازم برای پاناکوتا وانیلی:

شیر ۱ لیوان

شکر نصف لیوان

خامه صبحانه نصف لیوان

پودر ژلاتین ۱ونیم ق غ

آب ۷الی ۸ق غ

وانیل۱ق چ

طرز تهیه:

اول پودر ژلاتین رو با آب مخلوط وبن ماری کنید تا شفاف بشه. شیر، شکر، خامه را با هم خوب مخلوط، روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود نباید بجوشه! وانیل و ژلاتین رو اضافه کنید و از رو حرارت بردارید. کف لیوان سرو مقداری پاناکوتا بریزید و بزارید تو یخچال تاببنده.

مواد لازم برای پودینگ انبه:

انبه ۲عدد

پودرژلاتین ۲ق غ

آب نصف لیوان

شیر۱/۲لیوان

شکر۱/۴پ

خامه صبحانه نصف پاکت


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

پودر ژلاتین و آب را مخلوط کرده و بن ماری کنید.

پوست انبه‌ها را بگیرید و خرد کنید و داخل مخلوط کن پوره کنید. بترتیب شیر، شکر، ژلاتین، خامه را اضافه و میکس کنید.

پودینگ را روی پانکوتا ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببنده. سپس روشو با تکه‌ای انبه و برش‌های پاناکوتا وانیلی، لیمو و نعنا تزئین و نوش جان کنید.

نکات: ژلاتین رو وقتی بن ماری کردید اونو داغ به مواد اضافه نکنید، چون مایه میبره.

من مقداری پاناکوتا رو داخل ظرف که کفش نایلون فریزر گذاشته بودم ریختم وبعد برش زدم برای تزیین روی دسر استفاده کردم.

مقدار شکر توی پودینگ انبه ۱/۴پیمانه است که خیلی دسر رو شیرین نمیکنه اگه شیرینتر دوست دارید شکر رو بیشتر بریزید.

منبع: ashpazi deser bahar

انتهای پیام/

 

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر