چند خبر از اداره کل آموزش و پرورش

رئیس اداره سنجش و پایش کیفیت آموزشی آموزش و پرورش استان کرمانشاه از به تعویق افتادن آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ فردین یاوری رئیس اداره سنجش و پایش کیفیت آموزشی آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت : آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان قرار بود روز جمعه ۲۷ تیرماه به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار شود، اما با توجه به شرایط موجود برگزاری این فرآیند لغو شد.

او گفت : درصورتی که وضعیت شیوع ویروس کرونا بهبود یابد، احتمالا آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان سال ۹۹ با تأخیر دو هفته‌ای برگزار شود.

یاوری افزود: همکارانی که جزو کادر اجرایی این آزمون هستند، آمادگی لازم را برای برگزاری طبق دستورالعمل‌های بهداشتی داشته باشند و تمام تمهیدات در این راستا اندیشیده شود.

انتخاب رشته بر اساس توانایی، علاقه، آگاهی انجام شود

رییس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از دانش‌آموزان کلاس نهمی که قصد انتخاب رشته دارند خواست تا بر اساس توانایی، علاقه، آگاهی و شناخت خود تصمیم گیری کنند.

فردین منصوری با بیان این‌که فرآیند انتخاب رشته دانش‌آموزان کلاس نهمی از مهر پارسال در مدارس شروع شده، گفت: این دانش‌آموزان از طریق مدارس در آزمون‌های رغبت و توانایی شرکت کرده‌اند، هم‌چنین در قالب فرم‌های نظر مشاورین مدرسه، دبیران پایه نهم، دانش‌آموز و اولیای نظرخواهی شده است.

منصوری با تاکید بر این‌که مهم‌ترین اولویت در تدوین فرم هدایت تحصیلی توانایی‌های علمی دانش‌آموز و نمرات درسی پایه‌های هفتم، هشتم و نهم است، افزود: انتخاب رشته نهایی دانش‌آموز باید با لحاظ اولویت‌های مشخص شده برای او در فرم هدایت تحصیلی و پس از آن بر اساس چهار فاکتور توانایی دانش‌آموز، علاقه، ظرفیت منطقه و نیاز جامعه صورت گیرد.

رییس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان این‌که انتخاب رشته دانش‌آموزان کلاس نهمی باید بر اساس توانایی و علاقه همراه با شناخت انجام شود، ادامه داد: انتخاب رشته یک رخداد مهم در زندگی دانش‌آموزان است که باید با شناخت و آگاهی لازم انجام شود تا دانش‌آموز را در مسیر شکوفایی استعدادهایش قرار دهد.

او افزود: یک انتخاب رشته ناآگاهانه می‌تواند مسیر زندگی تحصیلی و شغلی و حتی زندگی آینده دانش‌آموز را تحت تاثیر قرار دهد، لذا از والدین تقاضا می‌شود اگر در امر تحصیل تخصصی ندارند، از تصمیم‌گیری در مورد انتخاب رشته فرزندانشان صرف نظر کرده و این کار را به افراد صاحب‌نظر و متخصص بسپارند.

این مقام مسئول در آموزش و پرورش استان با تاکید بر این‌که عدم شناخت درست در فرآیند انتخاب رشته دانش‌آموزان به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، گفت: هر فردی توانایی، استعداد و علاقه خاص خود را دارد، لذا از دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها درخواست داریم ناآگاهانه انتخاب رشته نکنند.

او با اشاره به آمار بالای دانش‌آموزان طرفدار تحصیل در رشته علوم تجربی به امید قبولی در رشته‌های پزشکی گفت: اگرچه ادامه تحصیل در این رشته‌ها می‌تواند آینده شغلی خوبی را پیش‌روی دانش‌آموزان قرار دهد، اما با توجه به محدودیت پذیرش رشته‌های دانشگاهی برای تحصیل در این رشته‌ها، تنها برخی دانش‌آموزان توان ادامه تحصیل در چنین رشته‌ها را خواهند داشت و اصرار خانواده‌ها و دانش‌آموزان برای تحصیل در این رشته‌ها ممکن است در آینده به دلیل قبول نشدن در کنکور آن‌ها را دچار سرخوردگی و پشیمانی کند.

منصوری با اشاره به برنامه‌ریزی برای استفاده از ظرفیت‌های مشاورین مدارس برای انتخاب رشته کلاس نهمی‌ها، افزود: فرم‌های هدایت تحصیلی از روز ۲۳ تیر در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته و از همین زمان هم مشاورین مدارس با رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی و پروتکل‌های بهداشتی برای ارائه خدمات مشاوره‌ای برای انتخاب رشته دانش‌آموزان کلاس نهمی در مدارس حضور دارند .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار