کد خبر: ۷۴۲۴۹۵۱
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۳
۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۳
کد خبر : ۷۴۲۴۹۵۱

در این مطلب قصد داریم روش تهیه پواچا پنیروسبزی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پواچا پنیروسبزی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

نصف لیوان آب گرم
نصف لیوان روغن
۴ قاشق غذاخوری ماست
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک
۲ تخم مرغ (زرده برای رومال)
۱ بسته آرد مخمر تازه

برای داخلش:

یک کاسه بزرگ پنیر فتا
جعفری ریز خرد شده

طرز تهیه:

همه مواد را به جز آرد در یک کاسه بزرگ میریزیم و آنها را خوب مخلوط می‌کنیم، سپس آهسته آرد را اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا یک خمیر نرم بدست آید و ۱ ساعت آن را می‌پوشانیم و استراحت میدیم. مخلوطی از پنیر و جعفری را آماده کرده، وسطش میریزیم. لبه‌ها را خم می‌کنیم و آن را رول می‌کنیم. بعد از رومال زرده تخم مرغ روی آن، دانه کنجد با فلفل سیاه و جعفری پاشیده و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر بذارید.

منبع:khalaagh_bashi

انتهای پیام/

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
شاید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۷
با سلام، پس میزان آرد و خمیر مایه چی میشه؟لطفا مواد اولیه را دقیق بنویسید.
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر