کیک مرمری+دستور پخت

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک مرمری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک مرمری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

دمای فر ۱۸۰ درجه

قالب ۲۵ سانت

زمان پخت برای دو برابر دستور حدودا یک ساعت

مواد لازم:

روغن مایع ۱۵۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
شکردانه ریز ۱۴۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
کاکائو ۳۰ گرم در صورتیکه کیک کاکائویی درست میکنید سی گرم از آرد دستور کم کنید
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
نمک یک پنس


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

شکرو تخم مرغ‌ها بهمراه وانیل را خوب بزنید تا کرم رنگ و سبک بشه (حدودا پنج تا شش دقیقه) روغن مایع و شیر را هم اضافه کنید و کمی هم بزنید.

بعد بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و به مخلوط بالا اضافه کنید. قالب رو چرب کنید.

من برای این طرح کیک و این قالب که ۲۵ سانتی هست یک دستور ساده و یک دستور کاکائویی درست کردم و داخل قالب یک پیمانه مایه کیک ساده ریختم ودر کنارش یک پیمانه مایه کیک کاکائویی تا آخر و در پایان با سیخ کباب چوبی (یا چاقو) مایه کیک رو کمی بهم زدم تا لایه‌ها کنار هم جابجا و به این شکل مرمری بشن .

فقط آرد‌ها و بیکینگ پودر رو جدا اندازه گیری کرده و قبل از اضافه کردن مواد خشک به مایه تخم مرغی، مایه تخم مرغی رو دقیقا دو قسمت کنید و مایه رو دو قسمت و به یکی مخلوط الک شدهء آرد و بیکینگ پودر و به یکی مخلوط الک شدهء آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر و ادامه کار فقط یکم باید سرعت عمل داشته باشید.

منبع:cake_ironi

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سجادفدایی
۱۶:۴۸ ۲۷ تير ۱۳۹۹
باسلام خدمت پرسنل زحمتکش باشگاه خبرنگاران جوان
ضمن خداقوت وخسته نباشید بروی اخبار تاریخی ،وادبی آموزشی هم بیشتر کار کنید ممنون میشم