مغزآبک ساده و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه مغزآبک را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مغزآبک از غذا‌های سنتی استان قم است در این غذا از گردو و لوبیا و کشک استفاده می‌شود و در واقع چیزی شبیه به اشکنه است با این تفاوت که اسم آن مغزآبک است.


مواد لازم
لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
مغز گردو: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
کشک رقیق: ۱ لیوان
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم


مراحل پخت
ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم را می‌پزیم.


سپس پیاز را درک می‌روغن به همراه زردچوبه تفت داده مغز گردو و کشک ساییده را به آن اضافه می‌کنیم.


در نهایت، لوبیای پخته را به آن‌ها می‌افزاییم


۱۰ دقیقه بعد غذا آماده سرو است.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
آخرین اخبار
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر