در گزارش زیر طرز تهیه تراول کیک شاتوت را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  تراول کیک شاتوت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد،۳۳۵ گرم، دو لیوان فرانسوی پر و٤ ق س ارد
تخم مرغ،۳۰۰ گرم

۶ عدد، خامه صبحانه،۱۸۰ گرم
شکر،۴۳۰ گرم

۳۵۰ گرم زدم
کره،۱۲۵ گرم

بکینگ پودر،۲ ق چ

وانیل،۱/۴ ق چ، رنده‌ی پوست لیمو،۱ق س

طرز تهیه:

آرد و نمک و بکینگ پودر رو سه بار الک کنین، فر روی ۱۷۰ درجه‌ برقی و یا ۱۸۰ گازی روشن شود.

مواد هم دمای محیط باشن، کره رو آب کنین و بذارین خنک بشه، تخم مرغها، شکر و وانیل و رنده‌ی پوست لیمورو با همزن ٥ دقیقه بزنین، تا سفید و کشدار بشه، سپس خامه رواضافه ومخلوط کنین.

آردرو کم کم اضافه و با دور کند همزن مخلوط کنین، سپس کره‌ آب شده‌ خنک رو با لیسک بصورت دورانی فولد و مخلوط کنین، مایع کیک رو داخل قالب لوف ٢٦*١٠*١٠ ریخته و بذارین داخل فر داغ به مدت ٥٠ تا٦٠ دقیقه، تا زمانی که خلال تمیز بیرون بیاد.

بعداز خنک شدن کیک، داخل کیک رو با ابزار و چوب باقلوا خالی کردم و باژله‌ شاتوت پرکردم، قسمت گنبدی روی کیک رو هم برداشتم و باگاناش سفید یک لایه پوشاندم.

طرز تهیه ژله شاتوت:

نصف لیوان آب رو با دو سه قاشق شکر چند دقیقه بذارین روی حرارت تا شکر حل بشه، سپس یک لیوان پر شاتوت رو اضافه کرده و بذارین ٤ دقیقه بپزه و بعدیک ق س پر پودر ژلاتین رو اضافه کرده و خوب هم بزنین تا ژلاتین حل بشه، میتونین ١ دقیقه روی حرارت، بذارین و هم بزنین، ژله رو بذارین خوب خنک بشه (تومحیط) سپس داخل حفره‌ی کیک رو با ژله‌ شاتوت پر کنین و روی کیک رو به دلخواه تزیین کنین

نوش جان


بیشتر بخوانید


منبع: shirini ba asatid

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.