کد خبر: ۷۴۴۶۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۵
۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۵
کد خبر : ۷۴۴۶۸۷۱

در این مطلب دستورالعمل تهیه آش دنگو آموزش داده شده است.

طرز تهیه آش دنگو

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش دنگو از غذا‌های محلی استان کهگیلویه و بویراحمد است که سرشار از حبوبات می‌باشد و در فصل زمستان بیشتر رواج دارد، چون به اعتقاد مردم استان این آش برای سرماخوردگی بسیار مناسب است و معجزه می‌کند. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستور پخت این آش خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم:

- عدس
- لوبیا چشم بلبلی
- لیزک (گیاهی است دارویی که در فصل بهار در استان کهگیلویه و بویراحمد می‌روید.)
- ماش
- نخود
- گندم (مقدار گندم بیشتر از بقیه حبوبات باشد)
-  ادویه، زردچوبه، نمک و آب به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا آب مورد نیاز را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن گندم را اضافه می‌کنیم؛ گندم به نسبت مواد دیگر باید زیادتر بپزد و همچنین زمان پخت آن از سایر مواد بیشتر است.

بعد از چند دقیقه که گندم پخت، نخود را اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌بندیم و منتظر می‌مانیم تا کاملا پخته شود. بعد از پخت کامل گندم و نخود بقیه مواد را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا مواد کاملا با هم پخته شوند.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۶
این اش دندون اول بچه دندون رو است
رضایی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۵
این نوع آش رو ما بهش میگیم آش دندونی و برای بچه هایی درست میکنیم که برای اولین با دندون در میارن
در خوزستان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۵
این که اصلا ادویه وطعم دهنده نداشت فقط حبوباتو قاطی کردی پختی تمام
فاطمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۵
ایل افشار هم با همین اسم اش دنکو درست می‌کند اما سبزی اش با این نام نیست. گندم سفید شده استفاده می‌شود یک شب بار گذاشته میشه روغن دنبه گوسفند داغی استفاده می‌کنیم.خیلی خوشمزه است. مخصوصا توی زمستان وقتی برف هم آمده باشد
شادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۵
در لرستان این آش را به نام آش دندان می شناسند و در هنگام رویش اولین دندان بچه می‌پزند و پخش میکنند.
M
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۵
این غذاراماهمیشه درست میکنیم خیلی خشمزه هست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
این غذا خوزستانیه ولی ما توش لیزک نمیریزیم فقط حبوبات با فلفل سیاه ونمک غذای دنگو منظورم هس!!!
پاسخ ها
بینام
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۵
پیاز داغ نمیخاد؟
فاطمه
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۵
این غذا بین اکثر مناطق لر نشین مشترک من ساکن چارمال بختیاریم واین اش داریم تو منطقمون
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ