کد خبر: ۷۴۴۷۶۸۰
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۴۲
۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۴۲
کد خبر : ۷۴۴۷۶۸۰

کوفته و شوروا؛ یک کوفته متفاوت و مقوی با خرما + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه کوفته و شوروا را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوفته و شوروا یکی از غذا‌های سنتی استان کردستان است. همانطور که می‌دانید کوفته انواع مختلفی دارد و تنوع آن بسیار بالاست به علاوه هر شهری بنا به ذائقه خود نوع خاصی از آن را تهیه می‌کند، اما همانطور که می‌دانید معروف‌ترین نوع کوفته، کوفته تبریزی است که معرف همگان است، ولی ما اینجا می‌خواهیم شما را با نوع جدیدی از این غذای خوشمزه که مخصوص هموطنان کردمان هست نیز آشنا کنیم. در واقع طرز تهیه این غذا شباهت بسیار زیادی به کوفته برنجی دارد با این تفاوت که در این غذا از خرما نیز استفاده می‌شود.


مواد لازم

گوشت: ۵۰۰ گرم چرخ کرده
برنج: ۱ پیمانه
سبزی معطر: به مقدار لازم
پودر کاری: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
لپه: نصف پیمانه
خرما: ۸ عدد
دمبه: ۱۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
رب گوجه: به مقدار لازم
کشمش: به مقدار لازم
مغز گردو: ۴ عدد

مراحل پخت

ابتدا برنج را کمی در آب می‌جوشانیم تا نرم شود.

گوشت چرخ کرده، پودر کاری و سبزی معطر و تخم مرغ را با برنج ورز می‌دهیم و به شکل یک پرتقال متوسط در می‌آوریم.

پس از آن مغز گردو و خرما و کشمش را داخل کوفته‌ها می‌گذاریم.

پیاز را در ظرفی جداگانه تفت می‌دهیم.

 

سپس در ظرفی که پیاز را تفت داده ایم، کوفته‌ها را مقداری سرخ می‌کنیم.

کمی رب گوجه اضافه کرده به کوفته‌های در حال سرخ شدن اضافه می‌کنیم و مجدد هم می‌زنیم.

در نهایت آب می‌ریزیم و لپه خیس شده از قبل را هم اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا خوب بپزد.

بهتر است ادویه‌ها را پس از آنکه کوفته‌ها نقریبا پخته شد به آن آن اضافه کنیم.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر